Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?

Provozuje:
icok

ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Patrície je středa 02.07.2025

Novinky

Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Diskuze ke článku: Role odměn a trestů ve výchově dítěte

Názor

Myslím si, že jsou někdy tresty opravdu přísné, ale mohly by být příznivnější, protože se vlastně násilým nic nevyřeší. Určitě by postačilo napomenutí, aby si dítě uvědomilo, co udělalo. vím, že jim to někdy nepostačí, ale děti se prostě bít nemají.

Napsal(a): Vítek Kulhánek, email: vitek.kulhanek@ZS01.Kopidlno.indos dne: 04.12.2002

odměny a tresty

myslím si, podle reakcí některých dětí, že jsou rodiče moc mírní. na druhou stranu si myslím, že pohlavek či jiný tělesný trest nic nevyřeší. myslím si, že peníze správnou odměnou nejsou.

Napsal(a): zajícová eva, email: zajicova.eva@zs01indos.cz dne: 04.12.2002

Názor na tresty

Podle mého tresty pro nás jsou většinou neuspěšné. Jelikož nám to zakážou, ale nedonutí nás, aby jsem to přestali dělat.

Napsal(a): Jaroslav Plocar, email: j.plocar@tiskeli.cz dne: 04.12.2002

Komentář

Myslim si, že tresty jsou někdy potřebné, ale nesmí se to přehánět. U nás doma to probíhá tak, že když něco provedu můj trest je jen slovní. Ale někdy je i horší, než ten fyzický.

Napsal(a): Darina, email: darina.florianova@zs01.kopidlno.indos.cz dne: 04.12.2002

Názor

bylo to dobré, ale některé věci bych vylepšil. Vylepšil bych tu odměnu rodiču a ve škole bych vylepsil to, aby se mohlo o hlavních přestávkách chodit ven né chodit daleko, ale být před školou, aby děti byli na čerstvém vzduchu. Tím končí moje komentář.

Napsal(a): DAVID JAMPíLEK, email: david.jampilek@zs01.kopidlno.indos.cz dne: 04.12.2002

Komentář

Mě rodiče doma netrestají. Když něco provedu, tak si mě zavolají na kobereček a jsou chopni celý den mi promlouvat do duše.

Napsal(a): Tera, email: tereza.podzimkova@zs01.kopidlno.indos.cz dne: 04.12.2002

Můj názor

Podle mně by se mělo trastat jen v tom případě, jestliže provedeme opravdu velkou blbost.Jinak je to na nic.
Stejně to nakonec vždy porušíme a nikdo na to nepříjde

Napsal(a): Igor Osadčenko, email: yozzys@centrum.cz dne: 04.12.2002

odpověd

Mě rodiče za nic netrestají.Vždy mě jen dají přednášku a pak už je všechno v pohodě. Martina

Napsal(a): Martina Nicarová, email: martina.nicarova@zs01.kopidlno.cz dne: 03.12.2002

Názor

Tresty jsou zapotřebí vždy, ale někdy místo trestu to můžeme vyřešit jinak.

Napsal(a): Vadim Sedláček, email: vadmajl@centrum.cz dne: 27.11.2002

1 | 2 | 3

© Stránka vygenerována za 0.0036 sec. | Aktuálně máme v databázi 8431 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha