Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Marcela je sobota 20.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

První doplňky pořadí soutěže

Ani jsme se nenadáli a už přinášíme první doplněk k pořadí naší soutěže. Zmatky zavinila opět technika, která je zatím nespolehlivá a zklamala.

     Několik hodin po uveřejnění výsledků jsme dostali zprávu, že PC Parta výsledky poslala. Email se ale ztratil a nedošel. Mohu jenom konstatovat, že není zdaleka jediným emailem, který nám nedošel nebo který od nás nedošel. Bohužel na emailovou poštu se zatím ještě příliš spoléhat nedá.

     Ze znovu přeposlaného emailu je patrné, že PC Parta poslala své odpovědi dokonce jako první. Do závěrečného finiše dala vše a získala plný počet bodů, čímž se zařadila na 2. až 3. místo k Ochráncům. Podívejme se tedy, jak vypadá konečné mezipořadí nyní.

Pořadí Družstvo Úkolů k dobru Body
   1. Svišti      0   114
 2.-3. Ochránci      0   113
 2.-3. PC Parta      0   113
   4. Stopaři      0   112
   5. Gladiátorky      0     99
   6. Dračice      0     98
   7. Špunti      0     80
   8. Rychlé šípy      3     67

     S ohledem na tyto okolnosti se vítězi 3. mezipořadí 3. kola stává PC Parta, která vyhrává film Napoelon. Dále si myslíme, že už můžeme rozdělit i další ceny za hlavní pořadí tohoto kola. Zástupce Svišťů David si včera večer vybral film Egypt - tajemství nesmrtelných faraonů. Sportovně přijal též fakt, že vítězi 3. mezipořadí tohoto kola se stala PC Parta a blahopřeje jim k tomu. Svišti stejně už film Napoleon mají z jiné soutěže. Mají velkou radost z toho, že vyhráli toto 3. kolo.

     Dále si vybírali druzí Ochránci. kteří projevili zájem o film Starobylé hroby. Spolu s nimi je na 2. místě PC Parta, která nám napsala, že je jim jedno, který film dostanou, že se jim líbí všechny. Proto jsme přihlédli k přáním dalších družstev v pořadí. Čtrvtí Stopaři si vybrali Malou čarodějku. Páté Gladiátorky mají teď na výběr Dobrodružství koníka Ragtina a Návrat do divočiny. Protože nám zaslaly s poslední odpovědí kompletní žebříček, tak víme, že z těchto filmů dají přednost Návratu do divočiny. PC Partě tedy patří film Dobrodružství koníka Ragtina. Firma Davay možná teď ani netuší, kolik radosti udělala svými cenami na prázdniny soutěžícím dětem. Vítězná družstva budeme kontaktovat emailem ohledně předání cen v průběhu následujícícho týdne.

     Nyní již čekáme jenom na odpovědi na tři úkoly od Rychlých šípů. Ti sice už do oceněných míst zasáhnout nemohou, protože pokud by získali maximum bodů, tj. 30, byly by s 97 body na 7. místě před Špunty. Přesto věříme, že své odpovědi pošlou, aby soutěž v tomto kole ukončili.

     Soutěž zatím probíhá k naší spokojenosti. Důvodem je to, že je kladné odezva od soutěžících a též to, že vítězství v jednotlivých kolech si družstva zatím rozdělila tak, že se vystřídala. Připomeňme si, že 1. kolo vyhrála PC Parta, 2. kolo Ochránci a 3. kolo Svišti. Kdo vyhraje po prázdninách to čtvrté? Povede se konečně někomu double? Konkurence přibývá.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 30.06.2001
  • Článek zařazen do: Soutěže
  • Počet komentářů ke článku: 2
  • Článek si přečetlo 2883 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0036 sec. | Aktuálně máme v databázi 8270 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha