Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?

mince

zlata

Provozuje:
icok

ikonka partnera
ikonka partnera
ikonka partnera
ikonka partnera
ikonka partnera
ikonka partnera
ikonka partnera
ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Bořivoj je pátek 30.07.2010

pocitadlo

Novinky

Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Diskuze ke článku: Jak vytvořit češtinu do hry nebo programu

nic moc

Je to pěkně slabý češtinu bych stim neudělal ani za 100 let.

Napsal(a): nic, email: nic dne: 13.03.2010

Ou

No, program facha. Tež nějak nechápu, co mám otevřít tím ,,open''? Když třeba chci na starší battlefield tak otevřu jeho ikonu exe? nebo co?Ten začátek je nejtěžší.

Napsal(a): JUj, email: dne: 25.10.2009

OK

No a chci překladat spíš takove starší hry jako je silent hill,resident evil atd. prostě hry u kterych čestina doposud nevyšla.Postupem času třeba i novější.

Napsal(a): OK, email: dne: 25.06.2009

OK

Díky :).Abych teda začal vubec se v tom nevyznam angličtinu umím dobře pro mě to není problem dělam to spíš pro druhe,ale vubec to nechapu.Kliknu na reshacker dam soubor,pak otevřít a pak co dal?Moje icq je 499343444 važně sem schopnej přeložit cokoliv v Aj a Nj,ale potřebuju tomu programu rozumět díky a pls kontaktuj mě.

Napsal(a): OK, email: Leonidas301@seznam.cz dne: 25.06.2009

re: Nechápu

No není moc co popisovat ;) Co Ti není jasné? Vlevo máš jednotlivé "části" programu, které si můžeš vybrat - tj. obárzky, dialogy atp. Vpravo je prostor pro samu editaci. Nicméně tato metoda už dnes asi nebude ve většině případů fungovat a dost programů má spec. soubory - tzv. language files - kde můžeš vytvořit jazykovou mutaci bez nutnosti editace spustitelného souboru.

Napsal(a): Jiří Špaček, email: agdar(at)seznam.cz dne: 24.06.2009

Nechapu

To je snadny říct prace s programem je jednoducha takže jí tady nebudu popisovat a nechtěl by jsi to nahodou tak popsat?

Napsal(a): Micha David, email: eldergod@seznam.cz dne: 24.06.2009

dobrý

je to fakt dobrá stránka.

Napsal(a): michal, email: michaů.vevar@seznam.cz dne: 27.10.2008

1

© Jiří Špaček 2007 - JS Admin 0.8 (eKamarad Edition) | Stránka vygenerována za 0.0045 sec. | Aktuálně máme v databázi 6165 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
grafika / webový kód, systém jsou dílem Jiřího Špačka, magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
Created by Internetova-reseni.cz | http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha