Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?

Provozuje:
icok

ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Iva je neděle 01.12.2024

Novinky

Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Diskuze ke článku: Prvním vítězem Velké ceny Nuslí se stal Honza Novák

Re(Pavel Kvapil): pro Honzu Nováka

Dobře, omlouvám se, ale musíte mě chápat. Mám toho moc a nestíhám školu, fotbal vůbec nic...

Napsal(a): Honza, email: novajk.h@seznam.cz dne: 09.03.2005

pro Honzu Nováka

Honziku docela mě mrzí, že se tady jako náš člen prezentuješ takovými výpady. Fakt na to nejsme v klubu připraveni. Jsou tady noví kluci, ale ti se mírní, ale co tady předvádíš veřejně mě fakt mrzí. Možná by to chtělo vypořádat se s Mílou (dluh) a omluvit se všem, které jsi urazil nebo napadl.
Vím, že toho máš moc, ale proč si toho trochu bereš.
Nevím, možná i na něčem trocha pravdy bude, protože tvůj zápal a práce na Hlasateli je na nule, a já sám to nestíhám, když si slíbil práci...
Musíš vědět sám, co jde a nejde.
Opatruj se. Pavel

Napsal(a): Pavel Kvapil, email: pabllo@hlasatel.info dne: 08.03.2005

Re: Marťas

Ahoj Marťasi, vím, že tě to co zde Honza Novák napsal, ale nemusíš tak obviňovat klub Totem, jehož je členem. Docela to pak vypadá, že se tady bavíme jen sprostě. Klub funguje s ruznými změnami už od roku 1991 a nerad bych, aby se teď na něj takhle ukazovalo. Samozřejmě to s Honzou proberu, ale zamysli se nad tím trochu, není lepší kdžy už chceš napadat celý klub, nejdřív kontaktovat jeho vedení jak to udělal Míla a ne to tady hned vylepit ?
Delfín

Napsal(a): Pavel Kvapil, email: pabllo@hlasatel.info dne: 08.03.2005

Re(Honza Novák): Re(Miloslav Fuček): Re(Honza Novák): Re(Jiří Špaček): Lež, sprostá lež

Nen to trochu divná otázka, proč se nemá mluvirt sprostě od člověka, který je vedený jako člen klubu Totem, který má na své stránku logo Žlutého kvítku? Předpokládám, že to logo tam není náhodou a že klub se hlásí k zásadám a ideám tohoto Foglarova symbolu.
Dost mě udivuje, že trpí to, že jejich člen zásadami tohoto symblou takto otevřeně pohrdá. Proč má Totem na svých stránkách Žlutý kvítek, když jeho členové nemusí dodržovat jeho zásady?

Napsal(a): Marťas, email: martas(Z)martas.cz dne: 08.03.2005

Re(Honza Novák): Re(Miloslav Fuček): Re(Honza Novák): Re(Jiří Špaček): Lež, sprostá lež

Nechápu, proč doma sprostě nemluvíš. Domov je přece místo nejpřirozenějšího chování. Člověk jak známo se nejpřirozeněji chová tam, kde to nejlépe zná. A pro Tebe je přece sprostá mluva naprosto přirozená. Navíc to vypadá, že jseš přesvědčený, že by to Tvým rodičům nevadilo. Třeba by je to naopak potěšilo, když Ti nedokázali vysvětlit, proč se nemá mluvit sprostě.

Napsal(a): Yankee, email: yankee(Z)ekamarad.cz dne: 07.03.2005

Re(Honza Novák): Re(Vašek Fabián): Re(Honza Novák): Re(Miloslav Fuček): Re(Honza Novák): Re(Jiří Špaček): Lež, sprostá lež

Když už chceš srovnávat svoje IQ s IQ člověka, který má 3 vysokoškolské diplomy, pak by bylo vhodné, aby ses zmohl sám aspoň na jeden. Obávám se, že se svojí drsnou češtinou se nezmůžeš ani na maturitu, protože škola, která by Ti ji za takový pravopis dala, by byla na zrušení. Leda, že by se do té doby, než budeš maturovat zrušila maturita z češtiny, protože na Ti evidentně nic neříká.
Taky bych Ti doporučil, než se budeš chtít srovnávat s Vaškem, který vychoval 4 děti, které mají všechny vysokoškolské vzdělání, abys nejdřív v životě aspoň něco dokázal.
Jinak Tě můžu i potěšit, z té puberty snad časem vyrosteš.

Napsal(a): Yankee, email: yankee(Z)ekamarad.cz dne: 07.03.2005

Re(Vašek Fabián): Re(Honza Novák): Re(Miloslav Fuček): Re(Honza Novák): Re(Jiří Špaček): Lež, sprostá lež

No jestly je IQ 106 málo tak to teda nevim. Ty budeš asi ten člen Menzi, že jo? Co má IQ nad 130 nebo budeš ten kopáč co má IQ bublajícího bahna?

Napsal(a): Honza Novák, email: novajk.h@seznam.cz dne: 07.03.2005

Styl mluvy souvisí s dost velkou mírou s inteligencí člověka. Jiný styl mluvy mají třeba kopáči výkopů, jiný lidi s maturitou či vysokoškoláci. Zatím co sprostá slova jsou u lidí s nižšíím IQ vnímána jako samozřejmost, lidem s vyšším vzděláním zpravidla vadí. A zcela určitě nepatří na magazín, který je určen dětem. Protože u nich se většinou dopředu neví, ke které kategorii se přiřadí.

Napsal(a): Vašek Fabián, email: vasek.fabian(Z)ekamarad.cz dne: 07.03.2005

Re(Jiří Špaček): Lež, sprostá lež

Mimochodem myslíš tím to CD, které bylo poškrábaný, že ani nešlo spustit? To se pak docela dobře svádí na někoho jinýho, že jo?

Napsal(a): Honza Novák, email: novajk.h@seznam.cz dne: 06.03.2005

Re(Rejpal): Re(Honza Novák): Re(Miloslav Fuček): Re(Honza Novák): cuci, cuci

Moc mě n***r. Já nelžu!

Papa Honza

Napsal(a): Honza, email: novajk.h@seznam.cz dne: 06.03.2005

Re(Miloslav Fuček): Re(Honza Novák): Re(Jiří Špaček): Lež, sprostá lež

Já doma sprostě nemluvim. Nevim proč je to zakázaný a taky nevim proč to někomu vadí.
Papa Honza

Napsal(a): Honza Novák, email: novajk.h@seznam.cz dne: 06.03.2005

Re(Honza Novák): Re(Miloslav Fuček): Re(Honza Novák): cuci, cuci

No jo, no, když někomu dochází argumenty, protože lže, tak to prostě posílí sprostými slovy. V takovéhle situaci se pozná pravá povaha člověka.

Napsal(a): Rejpal, email: nemam@email.cz dne: 05.03.2005

Re(Honza Novák): Re(Jiří Špaček): Lež, sprostá lež

Protože na eKamarádu nejsme zvyklí mluvit sprostě, tak jsem Ti část slova vycenzuroval hvězdičkama. Takovýhle slovník si laskavě nech domů, když Ti to rodiče trpí. Sem chodí slušní lidé a ne nevychovaní sprosťáci, tak si podle toho laskavě uprav svůj slovník. Díky za pochopení.

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: miloslav.fucek(Z)ekamarad.cz dne: 04.03.2005

Re(Jiří Špaček): Lež, sprostá lež

K***a, říkám, že sem ti tu knihu vracel ve stejném stavu jako si mi jí půjčoval. Stránky z ní nepadaly.

Takže zalez!

Napsal(a): Honza Novák, email: novajk.h@seznam.cz dne: 04.03.2005

Lež, sprostá lež

Tak za prvé. Kniha byla cca: 1 měsíc stará a tak poškozená aby z ní padaly stránky nebyla. A neříkal jsem že je CD poškozené. Mluvil ksem o jiném cd které jsi mi zatím nevrátil. A již ani nemusíš.

Napsal(a): Jiří Špaček, email: agdar@seznam.cz dne: 03.03.2005

Re(Miloslav Fuček): Re(Honza Novák): cuci, cuci

Víš s píchlou pneumatikou se to občas stane. Jestly si pamatuju dobře tak jsem na ICQ od neděle nebyl online, ale Away, protože jsem vždycky byl někde pryč.
Mimochodem proč by mě to mělo vzrušovat? Když nelžu tak nevim co by mě mělo vzrušovat. Mě je to fuk. Zejtra k večeru budeš mít v kaslíku třicet korun...

Napsal(a): Honza Novák, email: novajk.h@seznam.cz dne: 02.03.2005

Re(Honza Novák): i vy cucáci :-)

Je vidět, že to doučování matematiky opravdu potřebuješ, když nepoznáš 2 měsíce od 1 roku. Rok je 6 x delší než 2 měsíce, které zmiňuje Jiří, že jste se dohodli. Nebo to k němu máš taky moc daleko a nestálo Ti za to za ním kvůli tomu jet?
Znáš přísloví Co není v hlavě musí bnýt v nohou? Asi ne, protože jinak bys věděl, že kdo je zapomnětlivý hlupák, že to má těžší. Když jdeš na souitěž, kde se platí starovné, bývá dobré si na něj vzít peníze s sebou. Když na to zapomeneš, tak se pak nediv, že se zbytečně projíždíš po Praze. Pořád je to myslím lepší, než kdyby Ti Míla nepůjčil a ty jsi jel zbytečně domů. Já osobně bych Ti nepůjčil ani omylem. Třeba by Ti pak došlo, že být bezcharakterní má i své nevýhody.

Napsal(a): Rejpal, email: nemam@email.cz dne: 01.03.2005

Re(Honza Novák): cuci, cuci

Od člověka tak prolhaného, jako jsi Ty, je opravdu historka s píchlou pneumatikou náramně věrohodná. Autobusy píchají pneumatiky tak často, že?
Navíc je zajímavé, že přesto, že jsme se mezitím nejméně jednou potkali on line na ICQ, tak než jsem napsal ten komentář, Tě nenapadlo se o splátce dluhu ani zmínit, natož se třeba omluvit. Prostě to říkám, slovo slušnost bohužel neznáš. A z toho se nevylžeš.
I kdyby to všechno nakrásně byla pravda, je to jenom Tvoje ohloupost, že Ti lidi přestávají věřit. Ono tak dlouiho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.
Proto je dobrým zvykem nelhat, aby Ti pak lidé v případě, že se něco takového stane doopravdy, věřili. Ale to je asi nad možnosti Tvého chápání. Ty jseš prostě z domova zvyklý, že každého ukecáš a svoji si vždycky prosadíš, tak proč na tom něco měnit, že? A to, že Ti Tvoje rodiče (aspoň Tvoje máma mi to kdysi do telefonmu říkala), nevěří ani slo, to Tě prostě nevzrušuje. Tobě prostě slovo pravda nic neříká. Pro Tebe je důležitý jenom prospěch a to za každou cenu.

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: fucek(Z)icok.cz dne: 01.03.2005

cuci, cuci

Jak sem již řekl... v neděli ráno mi volal trenér, že musim hrát, protože by jich bylo málo. A to není žádná výmluva říkal jsem to i pabllovi. Tak mi řekni jak sem měl v sobotu vědět, že mi trenér zavolá? Mám doma asi věšteckou kouli co?
To mě zajímá odpověď....

Napsal(a): Honza Novák, email: novajk.h@seznam.cz dne: 01.03.2005

Stále stejné výmluvy

Kdyby sis aspoň vymyslel něco věrohodnějšího, stále stejné nebo velmi podobné výmluvy. Však si vzpomeň, že Tvé dřívější výmluvy se od těchto moc nelišily. Nic Ti neříká to, že jsem ani na chvíli nevěřil, že to v neděli přineseš? Proč asi? Nebo si myslíš, že mám, věštecké schopnosti? Tak naivní snad nejseš. Ideální by bylo, kdybys aspoň neobelhával sám sebe, když už obelháváš ostatní.
Z Tvého komentáře je vidět, že slovo slušnost ve svém reperetoáru nemáš, bohužel. Nechápu, proč sis teda ty peníze půjčoval, když Ti dělá takové problémy je jet vrátit? Prostě zase výmluva a nesnaž se mě zase obelhávat, že jsi už v neděli nevěděl, že ty peníze nehodláš přivézt. Tak naivní zase nejsem, nezapomeň, že Tě už pár měsíců znám. Takže tyhle pohádky si nech pro lidi, co Tě neznají a nebo Tě znají jenom krátce a neměl si je ještě možnost obelhat.
Asi Ti to bude připadat při Tvém stylu myšlení zcela nelogické, ale já, kdybych věděl, že něco nebudu moct vrátit, bych si prostě nepůjčoval a určitě bych nelhal někomu, že mu to vrátím druhý den, jenom, proto, aby mi půjčil. l když bych věděl, že to nebude v mých možnostech. Člověku, kterému se dá aspoň trcochu věřit, což Ty bohužel nejsi, bych klidně půjčil na déle, nejde o těch 15,-- Kč, ale jde princip a je mi Tě opravdu líto, že si svoji čest neceníš ani na 15,-- Kč.

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: fucek(Z)icok.cz dne: 01.03.2005

1 | 2

© Stránka vygenerována za 0.0032 sec. | Aktuálně máme v databázi 8400 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha