Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?

Provozuje:
icok

ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek František je pátek 04.10.2024

Novinky

Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Diskuze ke článku: Encyklopedie cyklodisciplín

Re(Miloslav Fuček): Re(Honza): To je podvod!!!

No těch kilometrů mám na silnici asi 5.000 a zhruba dalších 1.000 cyklokrosových. Z těhle kategorií jsem zkoušel jenom pár věcí na BMX nejvíc bikros. To ostatní jsou fakt jenom pokusy.
Když jsem četl Honzovu recenzi, tak mi připadá, že on to zná spíš z pohodlného křesla od televize. Nebo snad taky jezdíš? Pokud ano co a na jaké úrovni?
To portfólium je obdivuhodné, takže jedna duplicita svět nezboří. Aspoň jsou vidět dva pohledy, jeden toho, kdo to zná jako divák a druhý, kdo se tomu aktivně věnuje.

Napsal(a): Pavel Fišer, email: pavel.fiser@ekamarad.cz dne: 30.03.2004

Re(Honza): Re(Miloslav Fuček): Re(Honza): To je podvod!!!

Kdybys aspoň trošičku málo přemýšlel, tak by Ti došlo, když eKamarád publikuje denně recenzi, že asi těžko můžu detaelně číst všechny knížky, které na recenze přiděluji. Stačí na to matematika na úrovni 2. třídy, aby sis to spočítal a znalost počtu hodin ve dni. Navíc, když portfólium časopisů, o které se starám, nyní obsahuje 7 čelánků denně. (ekamarád, TAMeK a Můj kontakt), k tomu ale ještě další článek denně na Magazín TTC Praha a ode dneška mám na starosti i Speed Express, prootže Marťase odvezli v noci do nemocnici a vypadá to tentokrát na dost dlouho - prý nejméně měsíc. Takže to už je 9 článků denně a to už ve volném čase těžko zvládnu.
Je hodně velké autorské fópa nenapsat prakticky nic o autorovi, když je to v knížce naservírované přímo pod nosem.
Poučení pro příště, dávat psát recenze opravdu lidem, kteří o téma něco vědí a na které se mohu spolehnout, že odvedou kvalitní práci s minimálním nárokem na můj čas.

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: fucek@ekamarad.cz dne: 30.03.2004

Re(Miloslav Fuček): Re(Honza): To je podvod!!!

Je pravda, že za vším tím stojí dřina a tréning. Ale kdyby sis tu knihu přečetl ty tak by si zjistil, že většina jezdců v tom vydí adrenalin a zábavu...

Napsal(a): Honza, email: novajk.h@seznam.cz dne: 30.03.2004

Re(Honza): To je podvod!!!

Nakladatelství Computer prostě vydalo jednu knihu pod dvěma různými edičními čísly. Jak jsem dodatečně zjistil, liší se pouze cenou a tím, že součástí jedné je DVD a druhé ne.
Jinak rozdíl v napsání obou recenzí je zásadní v tom, že první recenze hledá za těmito sporty pouze senzaci a nic víc. Oproti tomu tato druhá recenze si třeba všímá toho, že za tím stojí tréninkn, tedy práce. Dočítáme s z ní aspoň, kdo to vlastně Pepa Drasler byl, že se nehonil jenom pouze za adrenalinem, ale za sportovními výkony - viz. jeho tituly. Dozvídáme se z ní, že tento sport mohou závodně dělat i děti.
Je dost smutné, když někdo za sportem vidí pouze adrenalin ale je to patrně dáno tím, že autor první recenze toho zřejmě na kole moc nenajezdil, zatím co autor druhé má za sebou již několik set (možná tisíc) kilometrů.
Napříkald u první recenze jsem musel změnit i upoutávku, protože nejsme bulvár, abychom tahali čtečnáře na tyto upoutávky: "Máte rádi adrenalin, který s Vámi hází ze strany na stranu? Tak si přečtěte tuto knihu a hodí to s Vámi o stůl!" Ta teda opravdu "charakterizuje" obsah knihy?!?!

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: fucek@ekamarad.cz dne: 29.03.2004

To je podvod!!!

Nic proti, ale na tuhle knihu jsem dělal recenzi já takže nevím proč je na eKamarádovy dvakrát a navíc moje recenze je lepší než tahle ubohost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napsal(a): Honza, email: novajk.h@seznam.cz dne: 29.03.2004

1

© Stránka vygenerována za 0.0033 sec. | Aktuálně máme v databázi 8386 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha