Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?

Provozuje:
icok

ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek František je pátek 04.10.2024

Novinky

Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Diskuze ke článku: Zkušenosti s digitálním fotoaparátem Twin Gate

Re(Miloslav Fuček): Re(Petr): twin gate 6630

Ahoj .
Vlastním taky bohužel foťák značky Twin Gate 3210 ze začátku to docela šlo,ale teď mně přestal fungovat vůbec nenaběhne. Poslal jsem ho do firmy na opravu a oni se mi vysmáli,že ho mám vyhodit to také udělám,ale chci dostat nějak fotky co v něm mám poraďte na koho se obrátit .Díky Mira

Napsal(a): Mira, email: golf-d@seznam.cz dne: 01.09.2007

Re(Petr): twin gate 6630

No toen článek je už hodně starý, takže srovnává s Jenoptikem. To byly první levné vlaštovky z doby, kdy značkové nejlevnější fotoaparáty stály nad 10.000,-- Kč. Teď už jdou ceny výrazně dolů. Já si např. koupil Olympus a to nelze srovnávat. Ale také má své mouchy v pohotovosti. Je-li šero a fotím-li z bleskem, hodně dlouho se po stisknutí spoušti připravuje (někdy i přes 3 sekundy). Ale fotky jsou z toho parádní. Ale je tam nesrovnatelně lepší optika a na tozdíl od TwinGate, který byl 1 Mpixel, je Olympus, který mám 4 Mpixel. To v kombinaci s optickým zoomem 10, je prostě super. Je falt, že to stálo trochu více peněz, ale ceny jdou rychle dolů.

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: miloslav.fucek(Z)ekamarad.cz dne: 21.07.2005

twin gate 6630

celkově zhrnuto hrůza a děs!!To jen tak na začátek. Nejhorší věc je rychlost fotoaparátu!!!Po vyfocení snímku se na displeji znázorní nápis "PRACUJI" což trvá hodně dlouho. tak že člověk nemuže ihned fotit podruhé,natož tak když je použít blesk tak po "PRACUJI" následuje nápis "NABÍJÍM BLESK"!!!!!!!po dobu neskutečně dlouhou. a fotky taky nic moc, spíše nic. už ho nechci ani vidět. Všem doporučuji připlatit 1000 kč a koupit fotoaparát renomované značky.

Napsal(a): Petr, email: nemam@email.cz dne: 15.07.2005

Re(Karel): Stahování snímků

Opravdu to co píšete platí o Jenoptiku? Mě se přesně dle Vašeho popisu chová Twin Gate, viz. cituji z článku:
"U TwinGate je stahování řešeno ideálně. Fotoaparát se připojí přes USB a ihned je připojen jako výměnný disk, z kterého lze fotografie přesunout na jakýkoliv jiný disk Budu-li tedy známkovat, pak TwinGate 1, Jenoptik 4 až 5. Mínusem TwinGate je ovšem pojmenování souborů Dsci001 atd, kde kombinace velkých a malých písmen dělá problémy. To je nejčastějším zdrojem chyb ve stránkách na Internetu, protože se mi písmena překonvertují na velká a samozřejmě se pak obrázek nezobrazuje. Takže s ohledem na tuto skutečnost opravuji známku u Twin Gate na 2."

Pokud se vám takto chová opravdu Jenoptik, pak je pravděpodobnější, že máte novější typ. Ale spíš si myslím, že jste to, co je v článku psáno o Jenopitiku jako srovnání s TwinGatem, vztáhnul k TwinGate.

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: fucek@icok.czk dne: 20.02.2004

Stahování snímků

Reaguji na článek pana Fučka, kde píše, že stahování snímků do PC je špatně proveditelné. Mám ten samý typ fotoaparátu a nemám jediný problém. Dokonce jsem nemusel instalovat dodaný SW. Po zapojení foťáku na USB (ani nemusí být zapnutý) se ihned aktivuje a automaticky propojí s PC. A pak už si stačí otevřít nějaký ze správců souborů a jde to jako na drátku. Foťák se jeví ve WINDOWS jako vyměnitelný disk. Občas mám s foťákem problém s ostrostí snímků, toť vše.

Napsal(a): Karel, email: tochci@seznam.cz dne: 20.02.2004

Recenze

Pro inspiraci Vam doporucuji mrknout se na tuto recenzi:

#a;http://telekomunikace.novyk.net/mobile-photos/uvod/index#.html

Napsal(a): novyk, email: nospam@novyk.net dne: 22.09.2003

1

© Stránka vygenerována za 0.0027 sec. | Aktuálně máme v databázi 8386 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha