Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?

Provozuje:
icok

ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek František je pátek 04.10.2024

Novinky

Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Diskuze ke článku: SKSK ČR a Klub Vánek

komentář

#a;http://www.ekamarad.cz#
Konečně přidávám také komentář. Je to sice s velkým zpožděním, ale přesto bych se k tomu měl vyjádřit jako autor článku. Všem, kteří jste se do diskuse zapojili děkuji. Pár poznatků: Naše středisko sídlí v Jižních Čechách, ale nemáme ohraničené pásmo činnosti a tak navazujeme prostřednictvím různých aktivit spolupráci celorepublikovou a přednostně s dětskými domovy. Viz naše turnaje. Pane Čeňku, akce v Provodově bude v polovině prosince, zde budu sám, ale na karnevalu, který se koná v únoru nebo březnu jezdí i kamarádky z klubu Kopretiny. Cením si toho, že jste si o mé práci vše přečetl a díky za to, že pravidelně přispíváte na "pomozte dětem". Nejen já, ale i naše sdružení i přesto, že nejsme movití, posíláme peníze. Zůstaňte stálým čtenářem a i něco napište! Přeji pohodu a zdraví. Zdeněk Choura

Napsal(a): Zdeněk Choura, email: choura@atlas.cz dne: 02.10.2002

Re(cenek cespiva): Bez názvu

Pane Čeňku, jsem rád, že jsme nakonec našli společnou řeč a máme na věc podobný názor. Kéž by vždy stačilo jen tak málo, aby se lidé vzájemně pochopili. Děkuji Vám za váš poslední příspěvek do této diskuze. Upřímně před vámi smekám, a to hned dvakrát. Za prvé, za finanční pomoc, kterou dětem věnuje vaše firma a za druhé, že jste si našel čas a dal si tu práci s přečtením tohoto magazínu. Srdečně zdraví Jiří Staněk.

Napsal(a): Jiří Staněk, email: stanek.jiri@volny.cz dne: 17.07.2002

Bez názvu

http:#a;www.ekamarad.cz#
Nečekal jsem, že se tolik rozviří hladina,kolem članku. Spojil jsem se se starostou Provodova a zjistil, ze jeho zena pracuje ve Vánku. Musím přiznat, že jsem tolik chvály na autora nečekal, i přesto, že ve Vánku došlo k výrazným změnám.Též jsem zjistil, že za vůbec první setkání může pí.Severinová, která vše začala a autor jen navázal.Z mé strany tedy nutná omluva. Omlouvám se, a preji at se práce daří.Co se týká komentářů k penězům, které dáváme:jedná se o cástku 1000 - 1500 na každého zaměstnance.Jde o to kdo kolik dá.Celá částka kolem 60 000.
Vadilo mi především, že se chce autor prostřednictvím internetu zviditelnit, po přečtení celeho časopisu(poslechl jsem Vas Jano),zjištuji, že to tento autor nepotřebuje.Proto prosím ,až pojedete do Provodova, at mě z Vánku kontaktují.Mají na mne spojení.Časopisu přeji at se mu daří a všem, kteří takto podobně pracují hlavně přeji stálý optimismus.Může to totiž dělat jen pár vyvolených.nadále zůstanu čtenářem tohoto, jak jsem zjistil prima časopisu.
P.S.Nad čtením jsem strávil po večerech 14 dnů.Čenek Češpiva

Napsal(a): cenek cespiva, email: nemam@email.cz dne: 16.07.2002

komentar

Je s podivem co dokaze jeden clanek, pripojuji se ke komentarum dvou panu. Pane Cenku je pekne , ze dava firma na pomoc detem, je to moc hezka a potrebna akce pro znevyhodnene deti a pomaha!Take jsem pro , aby ste si precetl vsechny clanky od autora a nebo se s Vankem spojil a on Vam jiz svuj nazor sdeli. Vychazim z toho, ze jste z Nachodska. Vazim si autora, nebot diky tomuto skvelemu casopisu jsem se s nim mohla setkat a reknu Vam, zivot se s nim nemazli a tak pomaha detem a seniorum a to by Vas melo zajimat daleko vice. Doufam, ze se nyni vyjadrite a cely casopis si pred tim projdete. Diky jana

Napsal(a): jana bondarenkova, email: www.centrum/jana bondarenkova dne: 30.06.2002

Já pořád nechápu, o co Vám, pane Čeňku, jde. .. O tom, že vaše firma poskytuje finanční dary se ve vašem prvním příspěvku přece nezmiňujete. Je to ale velmi záslužné, o tom není pochyb. I kdyby šlo „jenom“ o stokoruny. Ale aby mohly být takto darované peníze užitečně využity, je nutné, aby se do „hry“ zapojili i konkrétní lidé. To, že středisko Vlčice, což je jedno ze středisek SKSK ČR, uskutečňuje, z Vašeho pohledu, takto bezvýznamné akce, má totiž význam nejen v té konkrétní akci, ale zároveň je základem získávání vzájemné důvěry a budoucí spolupráce na vyšší úrovni. Tou může být například pořádání prázdninových táborů pro tyto děti nebo děti z dětských domovů. A třeba právě díky vaším příspěvkům může potom taková akce proběhnout na patřičné úrovni. Jenže bez takovýchto malých akcí o těchto sdruženích nebude nikdo vědět.
Pokud jde o aktivity autora, můžu Vám říct, že jsem se s ním během necelého půl roku setkal na dvou akcích a několikrát i mimo ně. Skutečnost, že NEJSEM členem žádného zde jmenovaného sdružení a že bydlím zhruba 300 km od něho, hovoří, myslím, zcela dostatečně o četnosti a záběru jeho aktivit. Tím chci říct, že v této diskuzi vystupuji jen za sebe, tj. neutrálně. V eKamarádu je dost článků, ve kterých se o těchto akcích píše – viz příspěvek Yankeeho.
Jiří Staněk

Napsal(a): Jiří Staněk, email: stanek.jiri@volny.cz dne: 30.06.2002

Pokud jste se na daru přímo podílel, pak to jistě je dost. Někde ale probíhají dary tak, že daruje pan podnikatel a neudělají i sbírku mezi zaměstnanici, aby měli možnost přispět i oni ze svých peněz nějakou tu tisícovku a tak se na podobné charitativní akci podílet i sami za sebe.
Vzhledem k tomu, že nejde o první autorův článek, je asi Vaše otázka zbytečná. Stačí číst a budete vědět, co pro děti dělá. O jeho akcích a akcích, na kterých se podílí, ovšem píšou i jiní autoři. Takže opravdu stačí jenom číst a zjistíte, že jeho aktivit je opravdu hodně.

Napsal(a): Yankee, email: yankee@ekamarad.cz dne: 29.06.2002

Bez názvu

Pracuji ve firme, ktera kazdy rok posila penize do "pomozte detem". To je snad dost ne!Nejde o stovkove polozky!
Me by zajimalo co dela autor a zda alespon jmeno vedouci spolku.To neni v clanku uvedeno a tez me zajima jak se k tomu vyjadri protistrana. Zatim je zde jen zastoupena jedna strana. Cenek Cespiva

Napsal(a): cenek cespiva, email: nemam@email.cz dne: 28.06.2002

RE: komentář

Vážený pane Čeňku,
ono se hezky kritizuje doma od stolu. Nějak jsem asi nepochopil smysl Vašeho příspěvku. Vám vadí, že některé neziskové organizace trochu spolupracují a že si to nechtějí nechat jen pro sebe? Možná by bylo užitečnější, kdyby jste se taky pochlubil něčím, co děláte pro postižené děti nebo děti z Dětských domovů Vy osobně, případně by jste mohl poradit, jak takovou spolupráci efektivně a se skromnými finančními prostředky vylepšit.

Jiří Staněk

Napsal(a): Jiří Staněk, email: stanek.jiri@volny.cz dne: 31.05.2002

komentar

Je s podivem jak nekteri udelaji z obycejne pozvanky ihned spolupraci. Je sice pekne prijet na besedu s vyznamnou osobnosti!?Tim se blysknout a ihned psat o spolupraci.To dokaze kazdy!!!Proc zde neni komentar druhe strany?To je snad jasne o tomto sdruzeni nic nevi.Kde se nachazi Vlcice? Na Nachodsku to neni a tak si dovedu navstevy vybavit, jednou za rok a na pet minut.Papir snese vse!!!Autor by se nad sebou mel zamyslet.Cenek Cespiva

Napsal(a): cenek cespiva, email: nemam@email.cz dne: 17.05.2002

1

© Stránka vygenerována za 0.0027 sec. | Aktuálně máme v databázi 8386 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha