Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?

Provozuje:
icok

ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Josef je středa 19.03.2025

Novinky

Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Diskuze ke článku: Ani 3. ročník JuniorInternetu rozhodně nezklamal

Re(Martina Deutschová): Re(Miloslav Fuček): Re(Martina Deutschová): Pravda o věku...

No to já mám narozeniny jenom jednou za 4 roky. Takže jsem slavi teprve troje a přesto mi už je 14 let.

Napsal(a): Tomáš, email: tomas.laube@ekamarad.cz dne: 14.03.2002

Re(Marťas): Re(Martina Deutschová): Re(Miloslav Fuček): Re(Martina Deutschová): Pravda o věku...

Jo, mělo by se to zaokrouhlovat. Mě bude v květnu už 6 let, ale Xko mi pořád píše 5. Při tom už chodím do školy do 1. třídy. Některé holky pak v Klubu ekamarádů říkají, že je to tam jako ve školce. Jenže by měly říkat, jako ve škole! První třída přece není už ve školce!!!
Škoda že do Klubu ekamarádů nechodí nikdo v 19 hodin, ale všichni až pozdě večer. Já tam jsem sám a je mi tam smutno. Mimo pondělí tam jsem každý den od 19 do 20 hodin.

Napsal(a): Písmák, email: pismak@ekamarad.cz dne: 14.03.2002

Re(Martina Deutschová): Re(Miloslav Fuček): Re(Martina Deutschová): Pravda o věku...

On ten mezivěk, kdy je počet let a půl, je docela dobrý. Hlavně se to hodi v chatu. Většinou, když se ptá holka, tak to zaokrouhlím nahoru, protože dost holek se baví jenom se staršími kluky. A když je to kluk mladší než já, tak to zase zaokrouhlím dolů. Obojí je pravda. To je zase další, třeba internetovská nebo dětská logika. Prostě o půl roku míň nebo víc, je ještě pořád pravda.

Napsal(a): Marťas, email: martas@ekamarad.cz dne: 14.03.2002

Re(Miloslav Fuček): Re(Martina Deutschová): Pravda o věku...

Pane Fučku,
nic proti zaokrouhlování, ale trvám si na svém - Martin má 11 let....Oslavu dvanáctých narozenin jsem mu ještě nechystala.
...a to není matematická logika, to je logika ženská...:)

Napsal(a): Martina Deutschová, email: martina.deu@email.cz dne: 14.03.2002

Re(Martina Deutschová): Pravda o věku...

Děkuji za doplnění a upřesnění. Z uvedeného tedy plyne, že Martinovi je 11 a půl a můj údaj 12 let není o nich chybnější než by byl údaj 11 let. Vzhledem k tomu, že nikde se údaje s přesností na půlroky neuvádějí, tak ten nesoulad mezi uvedeným a skutečným věkem prakticky není či spíše je zanedbatelný. Na stránce JuniorInternetu patrně jeho věk prostě zaokrouhlili, jak to bývá v matematice zvykem - půlky se prostě zaokrouhkují nahoru.

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: ekamarad@ekamarad.cz dne: 14.03.2002

Pravda o věku...

Dobry den,
jsem matka zminovaneho Martina Deutsche - Pane Fucku, vase dedukce +2 roky byla logicky spravna, lec na serveru JuniorInternet prece maji chybu:)
Martin slavil loni v zari 11 let (1990) a jeho sestra v rijnu 12 (1989).
Tady v dobe 1.rocniku mu bylo 9 let a jeho sestre 10 let.
Toto cela pravda:)

Napsal(a): Martina Deutschová, email: martina.deu@email.cz dne: 14.03.2002

Re(Potkan): Mamont?

Za překlepy se omlouvám, opravuji je průběžně, když je objevím. Přece jenom času je málo a povinností hodně. I když uznávám, že i amatérský magazín by se měl snažit dosahovat profesionální úrovně.
Co se týká názvu firmy Lang Master či LangMaster, nepřipadá mi to zase taková tragédie. Například i název konference se běžně píše jako JuniorInternet i Junior Internet. Zdroje, z kterých čerpáme, se liší a těžko zkoumat, který má pravdu.
Věk Martina Deutsche. Nevím, odkud čerpáte věk Vy. Já vycházel ze stránky #a;http://www.ezavinac.cz/junior/index.php3?zobraz=proc_deutschovi# , kde je uvedeno, že Martinovi bylo na 1. ročníku 10 (předpokládám, že je mladší, protože jsem to v minulosti rovněž v nějaké oficielní zprávě četl) a i mi to tak připadalo, když jsem oba sourozence viděl stát vedle sebe. Vzhledem k tomu, že letos byl 3. ročník, měl by z matematického hlediska být o 2 roky starší a mělo by mu tedy být 12 let. Tyto údaje jsou čerpány z oficielní tiskové zprávy, které nemám důvod nevěřit.
Nejsem si vědom, že bych kritizoval Českou školu. Pokud jsem kritizoval v diskusi obsah bannerů, pak je myslím zřejmé, že to není kritika České školy, ale provozovatele daného výměnného systému bannerů, ale především majitele banneru (provozovatele stránky, na který odkazuje). Česká škola samozřejmě musí používat výměnnou reklamu, jako každý server. Používáme ji i na eKamarádu. Pouze máme jiného provozovatele - Billboard. Ten je v tomto dost precizní, protože v jeho podmínkách jsou bannery podobného druhu zakázány. Má tedy svůj etický kodex, jaké bannery přijdme do svého výměnného systému a jaké ne. Jednou jsem na banner na nevhodnou stránku upozornil a mé upozornění bylo akceptováno. Prostě pravidla jsou pravidla a nikdo by rád neviděl na stránkách Dětské seznamky bannery na erotické stránky.
Rozhodně nejsem zastáncem kritizování svých kolegů a jejich stránek. Pokud na nich najdu nějakou nesrovnalost, tak je na to upozorním emailem neveřejně. Protože sám vím, kolik s takovým magazínem či serverem je práce a že většina z nich to dělá zadarmo ve svém volném čase, jako já. A i ty profesionální servery si myslím nevydělají tolik, aby na tom jejich autoři nějak výrazně zbohatli. Takže pokud by to nebyla práce, která je současně baví a je i jejich koníčkem, tak by to myslím nedělali.

Napsal(a): Miloslav Fuček, email: ekamarad@ekamarad.cz dne: 13.03.2002

Mamont?

Je fakt, že tahle reportáž je dostatečně dlouhá a ten, kdo na Junior Internetu nebyl si může udělat docela solidní obrázek. Pokud... pokud pomine ty překlepy, menší rozpor v tom, že jednou mluvíte o firmě Lang Master, podruhé o firmě LangMaster, nesoulad mezi skutečným a vámi uvedeným věkem Martina Deutsche a nebo přeslechnutím názvu společnosti, která provozuje ono internetového hračkářství. Není to Mamont, protože vážně nic s mamonem nemá společného. Je to společnost Mammoth s. r. o. Skoro bych řekla, že když se někdo pouští do téměř kritického hodnocení na serveru českáš#a;kola.cz#, že by na vlastních stránkách měl předvést lepší výkon...

Napsal(a): Potkan, email: potkan001@yahoo.com dne: 13.03.2002

1

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8430 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha