Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Rostislav je pátek 19.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Podzimní akce v internetstudiu ICOK

I na letošní podzim připravilo internetstudio pro děti amládež řadu zajímavých akcí a soutěží pro děti.

     Podzimní série akcí začíná příští sobotu 29. září od 14 hodin. kdy začíná Poprázdninové klání na Internetu. Soutěž je určena pro děti do 15 let a ceny budou zajímavé. Co bude hlavní cenou zatím nevíme, protože jednání s firmou Davay o možnosti dodání filmů na videokazetách i pro tento školní rok, teprve probíhají. V zásobě však ještě nějaký film je, takže pro tuto soutěž s ním počítat můžete. Další cenou bude určitě slevová karta do internetstudia. Stratovné bude 20,-- Kč, doba trvání do 16 hodin.

     Podzimní dobrodružství s Internetem přivítá soutěžící v internetstudiu v sobotu 20. října od 14 hodin. Oproti první soutěži, která bude laděna spíše na dojmy z prázdnin, tedy oddechověji, je tato soutěž zaměřena na sachopnosti vyhledávat určité informace na Internetu. Opět je určena dětem do 15 let. Startovné je i tentokrát 20,-- Kč a soutěž bude končit zhruba v 16 hodin.

     3. listopadu se od 10 hodin uskuteční v internetstudiu už druhý sraz Fanklubu Majáků. Prezentace účastníků bude začínat už v 9.45 hodin. V deset hodin by měla začít beseda o Majácích a od 11 do 12 hodin je plánovaný virtuální sraz na Majácích v chatu Povídej. Pro zájemce bude zajištěno za 25,-- Kč občerstvení, které je třeba si objednat předem. Jídlo bude mít vydatnost oběda. Pití je možno si zakoupit na místě. Účastnický poplatek je 20,-- Kč. Předpokládaný konec akce je do 16 hodin. Pořadatelé dozfají, že se zde sejde více účastníků než na prvním srazu a že bude i větší účast při virtuálním srazu.

     V listopadu vás ještě čeká Podzimní soutěž s Internetem. Její obsah zatím neprozradíme. Konat se bude v sobotu 24. listopadu od 14 do 16 hodin. Stratovné je opět 20,-- Kč. Soutěž je určena dětem do 15 let.

    Velká vánoční soutěž se uskuteční v internetstudiu v sobotu 15. prosince od 14 do 16 hodin. Určena je dětem do 15 let, stratovné je 20,-- Kč. Setkáte se zde i s netradičními soutěžemi, které jsou překvapením.

     Tyto akce připravuje pražská oblast SKSK ČR společně s Virtuálním oddílem informatiky. Jsou určeny dětem do 15 let (s vyjímkou srazu Fanklubu Majáků) a konat se budou v internetstudiu ICOK ve Viktorinově 8 v Praze 4.

     Internetstudio ale připravilo něco i pro dospělé. V úterý 16. října se zde koná kurz Základy Internetu, který začíná v 17 hodin a končí ve 20 hodin. Cena kurzu je 200,-- Kč, pro důchodce nebo pracovníky (i dobrovolnými) vyslanými neziskovými organizacemi pouze 150,-- Kč. Kapacita kurzu je deset míst.

     Od 24. září by měly začít pravidelné kroužky pro děti, které jsou zatím volné. Většina z nich jich asi pro malý počet zájemců nebude otevřena. Bohužel v Praze 4 a okolí je zájem dětí o Internet, a halavně o to, se na něm něco naučit, malý.

  • Autor: Novák Miloslav - Mlsoun
  • Datum publikace: 24.09.2001
  • Článek zařazen do: Pozvánky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2655 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8270 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha