Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Vojtěch je úterý 23.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Děti chodí i na Žena-in

Žena-in je sice web pro ženy, ale píše se tam i o dětech. Protože kluci jsou taky děti, tak se tam chodím občas podívat, abych věděl, co se tam o nás dětech říká.

     O Žena-in jsem se dozvěděl od svojí kamarádky Jolany. Ta chodila na Majáky se svým synem Járou, ale toho to přestalo bavit, tak tam zůstala sama. Tak jsem se s ní skamarádil a pozvala mě na Ženu-in, kde je i chat. Šel jsem tam původně do chatu. Moc lidí tam sice nechodí, ale ostatně byl jsem tam zatím jenom čtyřikrát. Poprvé jsem si tam popovídal s nějakou paní nebo slečnou, podruhé s nějakým pánem, takže tam chodí nejenom kluci, ale i dospělí muži. Potřetí jsem se tam potkal s Jolanou a to nás tam bylo nejvíc a počtvrté jsem tam byl, když jsem se díval na novinky, které tam jsou, těsně před tím, než jsem začal psát tuto recenzi. Stavil jsem se i do chatu, ale byl jsem tam sám. Chat je to poměrně malý, má jednu místnost a nejde v něm šeptat. Protože tam nechodí moc lidí, tak to tolik nevadí. Lidi tam jsou celkem kamarádští.
     Žena-in je vlastně denně aktualizovaný magazín pro ženy. K rubrice "Dětičky" se vrátím samostatně. Mimo ní tu ženy najdou "Drby", kde se dozví, co se kde přihodilo, novinky o populárních zpěvácích či jiných umělcích a tak podobně. "Miláčkem chlupáčkem" je o problémech se zvířaty, zejména se psy. V rubrice "Kam si to hasíte" najdou ženy typy na výlety autem. "Hrnečku vař" snad nemusím komentovat a každému je jasné, že tam najde recepty.
     "Domeček byteček" je praktická rubrika o bydlení. Je tam například o záhonku v paneláku, jak vybírat pračku, jak přežít stěhování, ale i recenze na serwer www.kuchyne.cz . V rubrice "Co vás nemine" najdete horoskopy. "Doktor bolí to" popisuje zdravotní problémy. I tady je zmínka o dětech, která se jmenuje Uvařené děti a je aktuální hlavně v létě. Je tam o tom, že jsou-li horka, měly by děti dost pít, aby nebyly dehydrované.
    V Důležitých odkazech je několik odkazů na stránky, které jsou zajímavé pro děti. Pamatuje se tu i na nás děti odkazem na Majáky. Další zajímavý serwer bude asi i Rodina , na kterou jsem se zatím nestačil podívat.
     Nejvíc mě zajímala rubrika "Dětičky", protože tam se píše o nás dětech, tak chodím občas zkontrolovat, co tam o nás píšou. Když jsem tam byl naposledy, byl tam článek "Pamatuješ si ještě", který se mi moc líbil. To co v něm je, můžu potvrdit. Jsou tam pocity nás dětí, když se nám začne někdo víc líbit a prožíváme svoji první lásku, což se děje většinou kolem 12 let, což je myslím taky pravda.
     V článku "Nebezpečí pro děti" se píše o klíšťatech. V článcích "Jděte do monopolů" se zaše píše o hře monopoly, která se v dost rodinách hraje. "Sado-maso ma Internetu" varuje před erotickýma stránkama, že by na ně děti chodit neměly. Píše se tu, že obzvláště tvrdé porno nepůsobí na děti dobře. Mě osobně se ani nelíbí. Pak se tam píše o přidušování, před kterým se tu varuje, že může skončit udušením. Pro holky tu je "Anoretické holčičky" a "Malé modelky". Článek "Dítě a kůň" je poměrně zajímavý a popisuje hypoterapii. "Děti v krizi" vyšlo na konci školního roku a jsou zde pospány problémy kolem vysvědčení.
     "Líbezný teror" je článek o tom, jak hodně malé děti terorizují své rodiče, zejména maminky a umí si vynucovat to, co chtějí. Další článek "To není tvoje" píše o dětských krádežích. Tady jsem se dozvěděl, že dítě do 2 let nepochopí pojen vlastnictví. Od 2 let by mělo mít svůj koutek, kde má své věci. Od 3 let začínají první dětské krádeže. Ve věku 3 až 6 let by se mělo dětem vysvětlovat a neobviňovat je. Děti prý v tom věku často říkají "Já to neukradl, já si to jenom vzal." Děti by se měly naučit pocitu viny. Trest za krádež je prý důležitý pro odlehčení svědomí dítěte.
     "Máma doma gorilu" je další zajímavý článek, který píše o zvířatech. Upozorňují tu, že zvíře není hračka, kterou jde vyhodit, když přestane dítě bavit. Doporučuje se nejdřív koupit dítěti rybičky nebo křečka, které nejsou tak náročné. O ně se stačí postarat jednou denně, zatím co psa je nutno venčit nejméně třikrát denně. Taky zde varují před kočíčí alergií, která se může u dětí vyskytovat.
     K jednotlivým článkům se dá i diskutovat, starší články jsou odkládány do archívu a připadá mi, že ty úplně nejstarší nakonec postupně mizí. Vím, že jsem tam k jednomu článku diskutoval a teď jsem si ho nevšiml.
     Návštěvu těchto stránek vám mohu doporučit, zejména pak stránky Dětičky, kde se toho můžete dočíst poměrně dost. Ostatní stránky mě příliš nebavily, tak jsem je prošel jen letmo. Věřím, že ženy a možná i děvčata, by zaujalo víc stránek. Proto vám doporučuju tento serwer navšívit.

  • Autor: Fencl Martin - Marťas
  • Datum publikace: 12.08.2000
  • Článek zařazen do: Zajímavé stránky
  • Počet komentářů ke článku: 1
  • Článek si přečetlo 4687 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0032 sec. | Aktuálně máme v databázi 8270 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha