Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Soňa je čtvrtek 28.03.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Kamarádi z Pardubic

Několik kamarádů se sešlo v Pardubicích a dělají spolu zajímavou stránku pro děti Kamaradi.cz. Zajíma vás, co všechno na téhle stránce najdete?

     Na stránce Kamarádi.cz najdete určitě hodně zajímavého. Jsou zde již stránky hotové a stránky, na kterých se teprve pracuje. Mezi stránky, které se připravují patří Kamarádská seznamka a Dětský bazar. Zatím se můžete podívat, jak tyto stránky vypadají, můžete do nich i podat inzerát, ale ostatní inzeráty zatím číst nemůžete.

     Na dalším odkazu je Kamarádský chat, na kterém se ale zatím ještě nepracuje, spíš je zatím v plánu. Určitě bude zajímavý.

     Dále jsem zde našel čtyři testy, z nichž jsem zjistil, že jsem normální, o Internetu toho vím poměrně dost, všeobecné znalosti mám prý nic moc a v Nebezpečném testu jsem se dozvěděl, že moje inteligence je v průměru s ostatními lidmi.

     Za přečtení určitě stojí Perníkové noviny, kde je zajímavý např. článek o Dívčí válce na ZŠ Studánka v Pardubicích. Redaktoři novin jsou od 10 do 13 let. Dále zde najdete odkaz na DAHI Zoo. Další stránka je věnována zvířátkům.

     Velmi mě zajímala stránka Vytvoř si svoji www stránku. Má zde být 1. lekce, která se má věnovat tomu, naučit děti dělat stránky ve Front Page 2000. První lekce zde ale zatím ještě není.

     V plánu je stránka Nejhezčí dětské stránky. Na tu budu docela zvědavý. Zatím se na ní ještě nepracuje.

     Na stránce internetové hry je nabídka osmi různých her. Více mě ale zajímala stránka členů klubu. Těch je nyní deset. Alexander Löwinger je myslím hlavním autorem stránek. Je myslím současně i webmasterem. Je mu 15 let.

     Tomášovi Doležalovi je 13 let. Na své stránce má jen základní údaje a fotografii. Rád hraje tenis a karty a je z Pardubic. Lukášovi Mošnarovi je 14 let a je také z Pardubic. Mezi jeho záliby patří hokej a kolečkové brusle. I Lukáš má na své stránce fotku. Stránka je ale asi rok stará. Petrovi Drábkovi je 12 let a podle Knihy návštěv je jeho stránka taky asi rok stará. Takže v tom případě bude asi Petrovi spíš už 13 let. Michalovi Kořínkovi je 13 let, do Pardubic chodí do školy, ale bydlí v Lázních Bohdaneč. I on má na svojí stránce svoji fotku.

     Pavlovi Štulaiterovi je 13 let. Na stránce má fotku a základní údaje. Baví ho počítač, kolečkové brusle, lepení plastikových modelů a sbírání známek. Má mladší sestru a doma mají psa. Kristýna Králová má stránku v české i anglické verzi. Anglickou verzi ale ještě nemá funkční. Má ráda delfíny a její stránka je nejrozsáhlejší. Celkem tu má 18 dalších odkazů. Bydlí v Krnově a chodí do 6. třídy. Její záliby jsou klavír, kytovci, křečci, Angličtina, jízda na kole, běžky, kolečkové i normální brusle, plavání, cestování.... Je toho hodně. Však se podívejte sami. Stojí to za to, protože tam má i svoji fotku. Tohle je už její druhá stránka a má tam odkaz i na svoji první, kterou si udělala už v devíti letech. Bohužel obrázek jejích kamarádek se nezobrazuje. Na stránce má i vzkazovník a její stránka se mi dost líbí.

     Ostatní členové klubu buď stránky nemají a nebo jim zrovna nefungovaly.

     Za shlédnutí stojí i stránka psího útulku, kde je představeno několik pejsků. Každý má svoji podstránku, ale ta bohužel funguje jenom u třech z nich. Ti jsou zde podrobně představeni i se svým osudem, jak se do útulku dostali.

     Dále mě zajímal test IQ. Jenže se v něm nezobrazují obrázky a protože jsou v dost otázkách, lze v tomto testu těžko uspět. Najdete zde ale hodně vtipů a na stránce "Víte, že.." i dost zajímavostí.

     Stránky jsou určitě zajímavé a stojí za návštěvu. Vypadá to, že jsou i poměrně často aktualizované, protože poslední aktualizace je uváděna 12. 8. Některé podstránky jsou ale poměrně staré, coý ale myslím zas tolik nevadí. Hlavně, když tam často najdeme něco nového. Celkem se těším, až tu bude chat a Dětský bazar. Určitě se sem zase brzo podívám.

  • Autor: Fencl Martin - Marťas
  • Datum publikace: 16.08.2001
  • Článek zařazen do: Zajímavé stránky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 3037 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0032 sec. | Aktuálně máme v databázi 8255 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha