Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Rostislav je pátek 19.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Prázdninová proměna Dětské seznamky

Na Dětské seznamce jsem našel hodně kamarádů. Několikrát se změnila, přibyly nejrůznější vylepšení, takže původní verzi, která nebyla dělena do rubrik, se už vůbec nepodobá.

     Nová změna na Dětské seznamce se týkala vzhledu a uspořádání. Nového tentokrát sice nic nepřibylo, přesto ale jde o změnu zásadní a řekl bych, jednu z největších. Vzpomeňme, že Dětská seznamka začínala zhruba před rokem a půl s jednou jedinou rubrikou. Po pár měsících začaly být inzeráty děleny do rubrik, což Dětskou seznamku zpřehlednilo.

     Uplynuly ale další měsíce, inzerátů přibývalo a přibyly i novinky, které přinesly inzeráty pro starší v rubrice Víc než kamarádství a Speciální zájmy. Přibyla i Kniha návštěv. Přibyly formuláře pro zadávání inzerátů, ale i pro jejich aktualizaci a pro jejich rušení. Dětské seznamka vyhlásila soutěže, které jistě její stránky zpestřily. Stránky se ale pomalu začaly stávat nepřehledné, protože tam přibývalo hodně informací a těžko se hledaly.

     Poslední změna mění výrazně vzhled. Kdo přijde na Dětskou seznamku teď o prázdninách, asi ji ani nepozná a lekne se, že přišel jinam. Úvodní stránka vás vítá fotografiemi, které jsou zpestředním. Zároveň slouží pouze k vstupu do Dětské seznamky a vše ostatní je až dál. Po vstupu projdete nezbytným upozorněním na bezpečnsot na Internetu a pak už se pohybujete na hlavní stránce, kde jsou všechny nabídky pohromadě.

     První odkaz se jmenuje Chci si podat inzerát. Dočtete se zde, jak se to dělá a najdete zde i tři zmínění formuláře, které mají podrobné komentáře. Zvolíte-li odkaz Chci si číst podané inzeráty, otevře se vám stránka s přehlednými tabulkami všech rubrik. V první tabulce, která je určena dětem na dopisování po emailech, najdete šest základních rubrik s barevným odlišením, co je pro kluky a co pro holky. Na druhém řádku je tabulka s dvěmi rubrikami věnovanými straším a na třetím řádku najdete přehledně rubriky Speciálních zájmů.

     Další odkaz Chci být informován o nových inzerátech, vás dovede k návodu, jak to udělat, aby vám emailem chodily upozornění na aktualizace Dětské seznamky. Svoji samostatnou rubriku tu mají Naše soutěže, kde najdete vše o soutěžích a dočtete se tam, že právě teď na Dětské szenamce žádná soutěž neprobíhá. Možná ale bude už na podzim.

     Z dalších odkazů se můžete dostat na zajímavé osobní stránky i na zajímavé www stránky, ale i do Knihy návštěv. Přibyly zde čtyři další rubriky. V jedné se dočtete O nás - tedy o tvůrcích Dětské seznamky. Jsou zde popsány i další projekty, které tvůrci dělají na Internetu. V rubrice Novinky a aktuality se budete dočítat o aktuálních zprávách, které se zatím objevovakly v Knize návštěv. Samostatná rubrika je zde i pro lidi, kteří by měli zájem o spolupráci či sponzorovat Dětskou seznamku nebo některý z dalších projektů. A na závěr najdete kontakt na autory.

     Myslím, že po této prázdninové úpravě je Dětská seznamka přívětivější pro své návštěvníky a hlavně přehlednější. Určitě by neměla ujít vaší pozornosti.

  • Autor: Fencl Martin - Marťas
  • Datum publikace: 12.07.2001
  • Článek zařazen do: Zajímavé stránky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 3901 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0032 sec. | Aktuálně máme v databázi 8270 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha