Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Marek je čtvrtek 25.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Prázdninové plány I

Po vyhlášení výsledků soutěže part a klubů jsme slíbili, že se o prázdninách ještě k soutěži vrátíme. Dnes se s vámi přicházíme podělit o prázdninové plány PC Party, což byl poslední úkol 3. kola a odpověď PC Party byly právě jednou z těch, která nás zaujala.

     Tento poslední úkol byl v naší soutěži myšlen tak trochu tvůrčím způsobem. Nešlo nám ani tolik o podrobný výčet toho, kam jednotliví členové jednotlivých družstev pojedou, ale spíš o jakýsi příběh, aspoň trochu literárně zpracovaný. Tento záměr pochopila jednotlivá družstva více či méně. Přesné a podrobné výčty našim čtenářům samozřejmě nabízet nebudeme, protože by je asi nezaujaly. PC Parta ale patřila k těm, které do splnění tohoto úkolu dokázala dát i část svých dojmů, pocitů a zkušeností. Ostatně posuďte sami.

     Těšíte se na prázdniny?

    Lucka: Jak by ne! Kdo by se na ně netěšil? Ano, těším se, je mi docela líto toho, že jdu ze školy a už se nebudeme scházet tak často. Kamarádi, někteří učitelé půjdou zase někam jinam. Ale takový je život. Teď si myslím, že je důležité se zase soustředit na prázdniny a v září znovu na školu. Tak, co budu dělat o prázdninách?

     Nejvíce se chystám(e) k vodě. Na krásnou Rozkoš. Odtud se můžeme podívat i za naší “literární” babičkou. Ale to je jen začátek července. Protože nám ještě pokračují taneční, nechci zameškat ani jednu hodinu. Pak se svou sestrou odjedeme někam na vandr a začátkem srpna vyjedeme na Sečskou přehradu, kam s sebou vezmeme všechny, kteří budou mít zájem. Tady se s námi má sejít také několik cizinců. Tak tohle mám asi tak předběžný plán na to, jak strávím prázdniny. Na všechno se moc těším a doufám, že se z toho nic nevypustí, protože to by byla velká škoda.

     Se slunečným pozdravem z Kopidlna zdraví Lucka.

     Jana: Mé prázdniny budou pestré. Hned na začátku jedu na tábor, kde se budeme učit dávat první pomoc. Tento tábor je v Miletíně, v rodišti Karla Jaromíra Erbena. Pak pár dní strávím doma s kamarády. Určitě si postavíme stan a bude, jako vždycky, legrace. Na konci prvního měsíce prázdnin se rozjedu do Zbytků. To je v Jizerských horách. Na tento tábor jezdím už více let. Je to tábor s šachovým zaměřením, kde budeme jezdit i na kole. Až se vrátím domů, tak bych nechtěla nechat kolo zahálet a zbytek prázdnin bych chtěla intenzivně jezdit na kole a poznávat náš kraj.

     Jana

     Lenka: Své letošní prázdniny plánuji už dlouho. Moc jsem se těšila a myslím, že jsem měla na co. První dva týdny mě čeká letní tábor, ve kterém zažiji vždy mnoho legrace – hned po něm bude závěr tanečních – což také není žádná nuda. Týden strávím u tety ve stanu a ihned po našem campingu odjíždíme do Chorvatska. Snad mé plány vydrží a prožiji mnoho radostí.

     Lenka

     Ondra: Na prázdniny se těším, i když mi škola prvních čtrnáct dní ještě nekončí, protože budu navštěvovat jazykové kurzy. Konkrétně angličtiny. Zbytek července strávím u bratrance a v srpnu půjdu na brigádu, abych si vydělal na Vánoce. Celé prázdniny budu prokládat několika denními výlety na kole.

     Ondřej

     Zajímavé počtení, co? Jistě uznáte, že za tento úkol dostali plný počet bodů plným právem. Zhruba za týden vám prozradíme prázdninové plány Gladiátorek, které nemalovaly i obrázek.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 11.07.2001
  • Článek zařazen do: Volný čas
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2497 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0181 sec. | Aktuálně máme v databázi 8271 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha