Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Josef je úterý 19.03.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Máme za sebou tři kola

Soutěž pro party a kluby má za sebou tři kola. Jak zatím vše vypadá? Prázdniny tlačí a nemáme ještě všechny odpovědi. V rámci co největší objektivity se snažíme čekat co nejdéle.

     Soutěž part a klubů ukončila třetí kolo, ale prázdniny dnes už opravdu doslova buší na dveře. Navíc se nám do posledního příspěvku vloudil šotek, který poněkud rozházel termíny uzávěrek. Protože chceme, aby i toto kolo skončilo co nejobjektivněji, čekáme na odpovědi doposledka. Výsledky, které vám tedy dnes přineseme, nemusí být ještě konečné. Stejně to asi dopadne tak, že ceny budeme asi rozesílat až po prázdninách, protože ve školách, kam je většinou posíláme, vás teď dva měsíce nezastihneme.

     Přinášíme vám tedy pořadí, sestavené z toho, co nám došlo do dnešního dne do poledne. K tomuto datu uzavíráme 3. mezipořadí 3. kola, které vyhráli Svišti. Konečně pořadí zatím ještě necháme chvíli otevřené, protože čekáme na 9. až 12. úkol od PC Party a 2., 5. a 10. úkol od Rychlých šípů. Od Honzy došla pouze odpověď na jediný úkol a tak ho zatím do výsledků dále nezahrnujeme.

3. mezipořadí 3. kola

Pořadí Družstvo 9. úkol 10. úkol 11. úkol 12. úkol Body - celkem
   1. Svišti    10      9    10      7      36
  2.-3. Ochránci    10      8    10      7      35
  2.-3. Gladiátorky    10      5    10    10      35
   4. Stopaři    10      8    10      6      34
   5. Dračice    10      8    10      5      33
   6. Špunti    10      5    10      7      32
   7. Rychlé šípy      9      0    10      5      24

     A jak to vypadá zatím celkově?

Pořadí Družstvo Úkolů k dobru Body
   1. Svišti      0   114
   2. Ochránci      0   113
   3. Stopaři      0   112
   4. Gladiátorky      0     99
   5. Dračice      0     98
   6. Špunti      0     80
   7. PC Parta      4     73
   8. Rychlé šípy      3     67

     Z tabulky je patrno, že Svišťům už celkové vítězství nikdo nevezme. Pokd by PC Parta získala za 4 chybějící úkoly plný počet bodů, tj. 40, bude mít celkově 113 a dotáhla by se na 2. místo na Ochránce. Rychlé šípy mohou poposkočit až na 6. místo před Špunty. Vzhledem k tomu, že soutěžících přibylo, odměníme tentokrát prvních pět míst.

     Prosíme zástupce PC Party a Rychlých šípů, aby se pokusily své odpovědi zaslat do naší redakce co nejdříve, abychom mohli soutěž uzavřít a aby též nezapomněli napsat pořadí, v jakém mají zájem o filmy. Z výběru si během dněška odeberou jeden film Svišti a vybírat mohou už též Ochránci, kteří na 2. místě též zůstanou, pouze se o něj možná budou dělit s PC Partou. Film Napoleon vyhrávají Svišti za vítězství v 3. mezipořadí 3. kola.

     Během prázdnin vás budeme ještě podrobně informovat o dalším dění v naší soutěži. Dozvíte se, kdo vyhrál které filmy. Rádi bychom, kdyby odpovědi dorazily do konce července, abychom mohli v průběhu srpna odtajnit správné výsledky. Prodloužený termín už platí ovšem pouze pro PC Partu, Rychlé šípy a případně Honzu. Pro Honzu však pouze do 10. 7. Jde totiž o to, že ostatní soutěžící by byli zvýhodněni díky tomu, že začátkem prázdnin začne vycházet kurz šifrování, jehož se týkal jeden úkol.

     Pro 4. kolo, které začne v září, chystáme některé novinky. Předně zpřísníme podmínky pro členy našeho sdružení a to v tom smyslu, že členy družstva nebudou smět být členové redakce. Ne, že by hrozil únik informací. Soutěž chystám zatím zcela sám a tak otázky a ani správné odpovědi nikdo z redaktorů nezná. Skutečností ale je, že někteří redaktoři se třeba specializují na články s určitou tématikou a té se někdy naše soutěž nevyhne, např. časopisy pro děti a pod. Domníváme se, že toto opatření bude ku prospěchu věci a celá soutěž bude ještě vyrovnanější. Pokud by vás přes prázdniny napadly ještě další vylepšení, uvítáme, když nám je napíšete.

     Užívejte si tedy prázdnin, které zítra začínají, ať se můžete v září pustit s plnou vervou do 4. soutěžního kola, které pro vás budeme přes prázdniny připravovat. Doufáme, že opět přibude více soutěžních družstev.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 29.06.2001
  • Článek zařazen do: Soutěže
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2597 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0033 sec. | Aktuálně máme v databázi 8255 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha