Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Marcela je sobota 20.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Stránky Informačního centra dětí mají novou tvář

Stránky Informačního centra dětí vznikly asi před rokem a půl. Od té doby na nich mnoho změn neproběhlo, až teprve nedávno.

     Stránky Informačního centra dětí prošly v minulém týdnu velkými změnami. První změna, které si všimnete, je grafická. Stránky mají zcela nový vzhled. Pokud se však podíváte dále, zjistíte, že se změnily i obsahově. Zkrácena je úvodní stránka, kde najdete ozdobný nadpis a pár bannerů, propagující magazín eKamarád, Dětskou seznamku, internetstudio ICOK, MF SOFT a Virtuální svět. Dále je zde už jenom počítadlo a stručný popis toho, pro koho stránky jsou a co na nich najdeme.

     Vstoupíme-li dále, dostaneme se do nabídky, která je členěna na Sdružení dětí a mládeže, Sport, Rozcestníky, Oddíly, kluby, kroužky,..., eziny, Portály, Komunikace, Pozvánky na akce, Pro vedoucí, Osobní stránky, Zábava a Vzdělání a užitečné informace.

     Sdružení je zde zatím dvanáct. Trochu chudší je zatím sport, kde jsou jenom dva odkazy. Vyhledávačů zde najdete už děvět. Stránky klubů a kroužků zatím čekají na zájemce o zařazení odkazů. Zatím zde jsou stránky středisek našeho sdružení a banner na kroužky, které budou od září v internetsudiu ICOK, kde budou nyní o prázdninách probíhat příměstské internetové tábory.

     Nejbohatší je asi rubrika ezinů, kde je už 15 odkazů. Vydáváte-li i vy svůj ezin pro děti a mládež, obraťte se na email icd@ekamarad.cz a budete tam také zařazeni. Portálů pro děti a mládež zde je ož osm. Víte-li o nějakých dalších, autoři vám budou jistě vděčni za informaci.

     Stránky Komunikace jsou dále členěny. Je zde zatím pět chatů, tři SMS brány a čtyři emailové servery. Víte-li o nějakých dalších odkazech z tohoto oboru, které by jste chtěli doporučit, můžete je poslat na již zmíněný email.

     Pozvánky na akce se člení dále na Srazy a tábory a Školení, kurzy, semináře. V nich v tuto chvíli žádná nabídka není. Pořádáte-li nějakou zajímavou akci, napište o ní.

     Samostatnou rubriku zde mají vedoucí. Zatím zde mají nabídku skripta. Máte-li i vy nějakou zajímavou nabídku pro vedoucí, pošlete ji. Jinak vedoucí najdou užitečné informace i na stránkách pozvánek.

     Na Osobních stránkách najdete v tuto chvíly odkazy na naše klubové stránky - 1. a 2. střediska SKSK ČR. Máte-li zajímavou osobní stránku, s kterou se chcete pochlubit, napište o ní a budete zde mít na ní odkaz. Rubrika je určena pro děti a mládež do 18 let.

     Stránka věnovaná zábavě má zatím sedm odkazů. Dost zaplněná je i stránka Vzdělávání a další užitečné informace. Zde najdete např. odkaz na eŠkolu, na inzertní stránku Annonce a dále na ARES a obchodní rejstřík. Jsou zde odkazy na informační servery Adam a Borovice, kde najdete mnoho užitečných informací pro děti a mládež. Potom je zde odkaz na Ježíška a na celkem dobré počítadlo se statistikou.

     Odkazů a informací v jednotlivých rubrikách bude postupně přibývat. Autoři je budou postupně vyhledávat sami, ale můžete jim pomoct i vy a poslat různé odkazy na stránky, které vás zaujmou. Pokud pro ně není zatím rubrika, není prý problém ji nově vytvořit. Pro kontakt s autory stránek Informačního centra dětí slouží email icd@ekamarad.cz .

  • Autor: Fencl Martin - Marťas
  • Datum publikace: 29.06.2001
  • Článek zařazen do: Zajímavé stránky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2583 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0036 sec. | Aktuálně máme v databázi 8270 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha