Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Soňa je čtvrtek 28.03.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Dramatická soutěž v internetstudiu ICOK

V sobotu se v internetstudiu soutěžilo před prázdninami naposled. Soputěž ale byla velmi dramatická a vyrovnané a doposledka se nevědělo, kdo bude vítězem. O vítězi rozhodoval až poslední úkol.

     Soutěžící "studují" před soutěží Majáky. V sobotu 16. června probíhala v internetstudiu ICOK soutěž Velké internetové klání. Na ní tentokrát společně s Centrem volného času Kamarád spolupracoval i Fanklub Majáků. Proto se většina otázek týkala přímo Majáků a Fanklubu Majáků. Pouze desátá tvůrčí otázka se týkala prázdnin.

     Soutěžících se sešlo opět málo, pouze čtyři. Měli zhruba hodinu na to, aby si prohlédli Majáky a našli si i nějaké případné odkazy na Fanklub Majáků. Potom odpovídali na otázky, které měly možnosti od A do C. Prvních pět otázek z deseti se týkalo Majáků. Týkaly se běžných věcí, se kterými se návštěvníci Majáků běžně setkávají, aniž by si je uvědomili. Třeba otázka, kolik základních funkcí je v levém sloupci nebo do kolika kategorií je rozdělen chat Povídej. Těžká otázka byla třetí, která se ptala na věk syna Jana Čenského, který byl jedním z hostů Majáků, a naopak lehká otázka se týkala toho, zda nelze z Majáků posílat pohlednice, SMSky či emaily. Pátá otázka se týkala nejdéle psaného novinovníku.

     Takto vypadá práce na posledním úkolu soutěže. Poslední tvůrčí úkol nakonec celou soutěž rozhodl. Fanklubu se týkaly čtyři otázky. První byly zcela tipovací, kolik má fanklub členů. Další mohli vědět ti, kdo se na stránky fanklubu podívali, protože se týkaly počtu veřejně přístupných diskusních fór a anket. Devátá otázka nebyla tipovací, ale soutěžící psali na papírek www adresu fanklubu. Správně ji nenapsal nikdo.

     Vítězem se stal Vojta Vevera Poslední desátý úkol byl tvůrčí a soutěžící měli zhruba hodinu na to, aby v malování nakreslili, na co se těší na prázdninách. Všechny čtyři obrázky jsou vystaveny na stránkách internetstudia ICOK, kde je najdete v odkazu Soutěže. Jsou tam i přesná znění otázek a odpovědi jednotlivých soutěžících.

     Celkem se dalo maximálně získat 15 bodů. Vítězný Vojta Vevera jich získal šest a vyhrál film z produkce firmy Davay o opicích. Do další soutěže tedy zůstala druhá kazeta na výběr, kterou byl film Taje a záhady afrického safari. Pouze o bod zaostali bratři Honza a Jirka Flídrovi, kteří svorně skončili druzí a vyhráli trička Majáků. Vítěz minulé soutěže Michal Kvěch skončil tentokrát až na čtvrtém místě a jako cenu útěchy obdržel několik kartiček a propagační propisovačku. Takže nějakou cenu si opět odnesl každý.

Rozdíly mezi ostatními soutěžícími byly po bodu.    Na prázdniny vyhlásilo internetstudio ICOK virtuální soutěž, v které mohou děti posílat buď povídky nebo obrázky, které budou vyjadřovat jejich zážitky z prázdnin. Soutěž bude uzavřena 15. září a opět se soutěží o hodnotné ceny, mezi kterými budou samozřejmě i firmy z produkce firmy Davay.

     O prázdninách samozřejmě internetstudio zavřené nebude. Budou se zde konat příměstské internetové tábory, v jejichž rámci budou také probíhat nejrůznější soutěže. O nich se dočtete na stránkách SKSK ČR - oblast Praha, která je pořadatelem těchto táborů, jejíž stránky však teprve vznikají. Během prázdnin by se ale na Internetu určitě měly objevit a náš magazín vás o tom bude informovat.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 17.06.2001
  • Článek zařazen do: Prima akce
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2930 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8255 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha