Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Marek je čtvrtek 25.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Tony Hawk´s Pro Skater 2

Přinášíme vám další zajímavou recenzi na hru, která zaujme určitě všechny skejťáky.

     Tohle zábradlí je moje ... aúú ...

     Určitě již řada z vás pokoušela své štěstí na onom pekelném stroji, takže si zřejmě dokážete představit, že to není lehké.Ovšem, co kdyby vám někdo nabídl zajezdit si v pohodlí domova, v teplé židli a s hambáčem vedle compu...?

     Ano jistě, jedná se o simulátor jízdy na skateboardu, který si můžete zahrát na svém PC. Je to první hra svého typu (opomenu-li hrůzostrašné skejtovací hry, jež vás ještě do teď budí ze sna). Je to pořádná skejtovka se vším všudy. Pokud jste si vždy říkali: "Ten kickflip nejde udělat!" nebo "Jak že se dělá to ollie?!" je to hra právě pro vás. I pro všechny příznivce prkének. Navíc ozvučení hry je přímo úžasné! Rage Against The Machine, Public Enemy, Papa Roach výčet nejlepších skupin, které se na zvuku podílely. Velice poutavý song Guerilla Radio také dovede navodit atmosféru.

     Samotná hra obsahuje několik módů: Kariéra, Volná hra i mnoho multiplayerových módů, několik z nich je určeno Internetu. Všechny tyto módy jsou velmi zábavné avšak najlepší je Kariéra. Zde si vyberete svého borce s nímž proskákáte (případně propadáte...) celý mód. Jsou tu chlapíci jako Tony Hawk, Rodney Mullen, Kareem Cambel, Bob Bornquest a mnoho dalších. Postupem času budete muset zdokonalovat svého skatera, kupovat mu nové triky (zde se triky kupují), vylepšovat mu vlastnosti a samozřejmě i prkno. Map je vždy 10 a jdou po sobě pokaždé ve stejném pořadí. Není doufám nutno dodávat, že první mise je nejlehčí atd. Časový limit v kariéře je 2 minuty.

     V každém levelu máte 10 úkolů, např. seber písmena S K A T E či naskákej 200 000 bodů. Co mapa to jiné úkoly. I když některé úkoly mají říz... Jednou jsem si tak jel nasbírat v jedné mapě bankovky důležité pro úkol. Nic zvláštního, říkám si (až na to, že bankovky se skrývaly ve výkalech), no tak hledám, hledám až najednou uslyším dusot kopyt a: "Toró, toró!!!" otočím se a náhle dva dlouhé rohy na chvíli navštíví můj zadek...

     Tyto, někdy i bolestné, úkoly se dělají pro otevření dalších levelů a také pro peníze, díky kterým můžete nakupovat již výše zmíněné věci.

     Množství triků a komb je v této hře nepočítaně, některé horší některé lepší, ale je jich moc. Triky se dají kombinovat, točit i obojí naráz. Variací je spousta a záleží jen na vás co si oblíbíte.

     V této hře si taktéž můžete vytvořit vastní chrakter podle vašich představ od bot až po vlasy, logo na triku, vlastnosti...

     Je zde též poutavý Editor Map, s jehož pomocí můžete vytvořit skate park podle vašich snů - fantasie při tvoření nezná mezí.

     Pokud jde o grafiku, je skvělá, až na občasné prolínání polygonů, není o čem diskutovat. Hra ovšem požaduje 3D akcelerátor.

     Postupem času budete zdokonalovat sebe i své triky, ale než k tomu dojde, věřte, že se hodně napadáte.

     Pokud se chcete odreagovat a prkno není překážkou, je tato hra určená právě pro vás. Má vysokou hratelnost je poutavá, dobře graficky zpracovaná i ozvučená. Vskutku této hře je málo co vytknout, vřele ji doporučuji.

     Tak já zas jedu ... Michal Davitkovski - Rasan 95%

     Výrobce : Neversoft
     Distributor: Activision
     Požadavky : Pentium 233, 64MB RAM, 3D karta
     Multiplayer: Ano - 2 hráči

  • Autor: Diatkovski Michal - Rasan
  • Datum publikace: 10.06.2001
  • Článek zařazen do: Software
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 4989 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8271 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha