Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Josef je úterý 19.03.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

První bambiriádní vítězové v Internetstudiu

Bambiriáda skočila, dvě desítky dětí tam vyhrálo poukazy na volný přístup na Internet do našeho internetsudia. Tento víkend si začali své ceny vybírat a internetstudio konečně trochu ožilo.

Světelná reklama už pár lidí přilákala.     Na Bambiriádě jsme rozdali několik stovek letáčů o našem internetstudiu, o příměstských internetových táborech a vůbec o aktivitách ICOK, SKSK ČR a TJ ORS. Od otevření internetstudia začátkem března moc návštěvníků nepřišlo. V intrenetstudiu jsme pořád něco vylepšovali. Návštěvníky teď láká svítící reklama, před tím aspoň cedule u branky. Na dveřích máme vyvěšený ceník a provozní hodiny. Máme i vyvedený zvonek, aby si mohli návštěvnící zazvonit, protože na vchodových dveřích do domu je "koule".

Tudy se vchází.     Rovněž ceny jsme několikrát snižovali, pro děti jsou bezkonkurenčně nejlevnější, ale velmi příznivé jsou i pro dospělé, pro studenty a důchodce.

     Bambiriáda pro nás byla poměrně zátěží, protože jsem za sebe musel sehnat na pět dní náhradu. Nyní po Bambiriádě se ale vše pomalu rozbíhá. V neděli jsem nestačili rozdat ceny přímo na Bambiriádě, protože se končilo o hodinu dřív, navíc ne všechny děti na 17. hodinu na vyhlášení přišly. Chodí si tedy ceny vyzvedávat přímo do internetstudia. Tento víkend si sem přišli už čtyři výherci, kteří si také rovnou naše internetstudio vyzkoušeli. Pořádně naši linku otestovali David Trojan a Michal Benetka. Ti si u nás také včera zasoutěžili a vyhráli další hodiny.

     Tady je třeba zazvonit.Jako první dnes přišel Dan Hejduk, který si vyzvedl cenu a vyzkoušel si hodinku serfovat na Internetu. Provoz se tu naplno rozjel až kolem poledne, kdy dorazil David Trojan, který zde strávil velé odpoledne. Chvíli po něm dorazil Michal Benetka, který tu byl také až do večera. Nejpozděj přišel Vojta Vevera, který dorazil až po 15. hodině a pobyl zde jenom dvě hodinky.

     S vítězi naší bambiriádní soutěže, kteří se zde dnes zdrželi déle, jsem udělal rozhovor.

     Vstupné do našeho internetsudia jsi vyhrál na Bambiriádě. Líbí se Ti tady? Proč?

Kluci si prohlížejí Marťasův Speed Express     Michal: Líbí se mi, protože tu není moc lidí a můžu si dělat co chci.
     Vojta: Jo docela se mi v internetstudiu líbí.Protože je tady vcelku rychlej internet.
     David: Líbí se mi hlavně, že to tu je tak levné a tak si Internet může dovolit víc lidí.

     Budeš se vracet do našeho internetstudia i po vyčerpání bezplatných hodin? Proč?

     Michal: Ano budu se vracet je to levné a mají dlouhou otevírací dobu.
     Vojta: No jasně, že se sem budu vracet i po vyčerpání volných hodin, ale mezi námi, mě osobně nedojdou nikdy, to mi věřte. Je to tady skvělý, dají se tu potkat zajímaví a příjemní lidi, dobrá atmosféra a neni to ani tak moc z ruky.
     David: Pokud budu mít peníze, proč ne. Jak už sem řekl je to tu levné.

     Co Tě nejvíc zajímá na Internetu?

Co je tam tak zajímavého?     Michal: Hlavně mě zajímá Xchat, je to dobrý na seznámení.
     Vojta: Hry, videa, písničky, recenze o hrách, stahování her. Hraní her na gamezone.
     David: Nejvíce času trávim na xchatu, je to sranda psát si s lidmi.

     Uvažuješ o účasti v našich kroužcích, které budou od září či o účasti na příměstkém internetovém táboru o prázdninách? Proč?

     Michal: Určitě pojedu, bude tam sranda, je to levné a nemusím se nudit doma.
     Vojta: No uvažuju podle toho, jak mi to vyjde. Ale ještě nevim. Ale asi jo. Asi určitě jo. Poněvadž by to mohla bejt docela velká sranda. A mohl bych poznat spoustu příjemnejch a chytrejch lidí.
     David: Asi se nezúčastním a to kvůli peněžním financím a času.

     Vypadá to, že o víkendech bude asi naše studio přece jen oživlejší. O nejbližším víkendu nás čeká sraz Fanklubu Majáků a hned další víkend další soutěž. No a v dalším víkendu plánujeme vzít do našeho internetsudia děti z dětského domova v Praze - Klánovicích. Takže to je program do prázdnin. Od 9. července se už rozbíhají příměstské internetové tábory. O obou svátcích 5. i 6. července je internetstudio otevřeno jako o víkendu.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 03.06.2001
  • Článek zařazen do: Volný čas
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 3564 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0046 sec. | Aktuálně máme v databázi 8255 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha