Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Sabina je úterý 22.10.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Ve víru příprav

Na Bambiriádu jsme vás už pozvali. Teď tedy o tom, jak vypadají horečné přípravy našeho sdružení a tedy i jistá upřesnění.

     Poslední dny jsou skutečně ve znamení horečných příprav, které narušují jiné pracovní povinnosti. Jak jste zjistili z jiného článku, tak v pondělí jsem si odskočil na natáčení do Novy do pořadu Áčko. Teď zajišťuju chod našeho internertstudia po dobu Bambiriády, kdy tu nebudu moct být, protože budu v naší expozici na Střeleckém ostrově.

     Takže sháním obsazení brigádníky do internetstudia. K tomu ještě komunikace s Petrem Uramem ohledně redakčního systému, která bohužel zase nějak vázne. Při tom na jeho spuštění čekám velice toužebně, protže ten pracovní nápor nuž je k nevydržení a chvílemi si připadá, že už se z toho zblázním. Nyní musím zase přípravy na Bambiriádu přerušit a chystat tuto aktualizaci do eKamaráda, protože se články hromadí a hlavně jde v tuto chvíli o aktuálnost. Zvát vás na sledování Áčka po jeho odvysílání, by jistě nemělo smysl. Mít týdně o 12 hodin víc, to už snad poznám. Třeba mi z toho vyzbydou 2 hodiny týdně jenom pro mě osobně. Dokud ale nebude hotový redakční systém, je to jen pouhá fantasie.

     Po dodělání aktualizace eKamaráda mě tedy ještě dlouho do noci čekají přípravy počítačů na Bambiriádu. Úpravy některých našich www stránek do off line podoby. Zatím jsem stihl upravit Dětskou seznamku.Ještě mě čeká upravit stránky aspoň dvou projektů. Magazín eKamarád mezi nimi nebude, protože to by bylo časově nezvládnutelné. Ta úprava totiž znamená vyřadit všechny onn line prvky, tedy bannery a počítadla. Při 660 článcích bych to samozřejmě zvládnout nemohl, ani kdybych vůbec nespal.

     Příprava počítačů naštěstí tak složitá nebude. Nahrát Front Page Express a a zmíněné off line projekty. Pak počítače připravit na cestu. Musím ale ještě také připravit nástěnky, napsat nějaké upoutávky, umístit fotografie. Další věci už mám připravené. Budou to slevové kupóny. Každé dítě do 15 let, které nás v expozici navštíví, může dostat slevový kupón, s kterým do dobu konání Bambiriády může získat slevu až 50% na Internet v našem internetstudiu. To znamená 12,-- Kč za hodinu. Za takovou cenu se nepřipojíte ani z domova.

     Soutěž, která bude, bude pro mě jednoduchá. Děti se budou snažit tvořit jednoduchí HTML stránky, z nichž každý den vyberu tři nejlepší - nejvtipnější. Vítěz vyhraje nějaký zajímavý film na videokazetě od firmy Davay, další ceny jsou poukazy na hodiny zdarma v našemu internetstudiu a to za 2. místo 10 hodin a za 3. místo 5 hodin.

     Letáčky s našimi dalšími projekty, mám už naštěstí hotové a nachystané. Celkem jich máme na rozdání 500. Na tisk většího množství nebyly peníze.

     Co mě čeká zítra, tedy ve středu? Dopoledne ještě honem po ránu přinést nástěnky z klubovny. Potom vyškolit dva brigádníky. Snad zbyde chvilka i na oběd a pak rychle objednat taxíka, který nám vše odveze na Střelecký ostrov. Tam budu celé odpoledne chystat expozici. Pak se ještě stavit v kanceláři a pak honem domů. Podívat se, jak se mi nahrálo Áčko. No a ve čtvrtek už pěkně brzo po ránu na Bambiriádu.

     Večer po náročním dni pojedu zase do kanceláře a v pozdních večerních či spíše nočních hodinách snad najdete i reportáž z prvního dne Bambiriády a k němu pár článků, které se mi tu hromadí. Takže půjdu-li spát o půlnoci, budu velmi rád, jsem ale realista, takže to vidím spíš na jednu až dvě hodiny v noci. Proto si budu muset pořádně natáhnout budík, protože v pátek zase musím být ve stánku na čas brzo ráno.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 22.05.2001
  • Článek zařazen do: Zajímavosti
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2554 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0027 sec. | Aktuálně máme v databázi 8390 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha