Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Marek je čtvrtek 25.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Bambiriáda 2001

Bambiriáda je celorepublikový festival sdružení dětí a mládež, který je určený dětem, ale i jejich rodičům a na kterém bude bohatá nabída volnočasových aktivit pro děti, z kterých si asi každý vybere. Zveme vás i do společného stánku SKSK ČR, ICOK a TJ ORS.

     Bambiriáda se na Střeleckém a Dětském ostrově v Praze koná již potřetí. Co tomu předcházelo? O rok před tím se obdobný festival jmenoval Hrad patří dětem a konal se na Pražském hradě. Dva roky před tím se obdobné festivaly konaly na pražském Výstavišti. Takže letos se vpodstatě už jedná o 6. ročník. Loni poprvé tento festival přerostl rámec Prahy. Letos se počet pořadatelských měst rozrostl opět víc.

     SKSK ČR a ICOK se Bambiriády účastní od počátku. Nás stánek bude letos menší a bude vedle Media stanu. Spolu s námi bude v expozici ještě TJ ORS. Pro děti zde budou jak ukázky některých našich projektů, tak soutěže.      

     Protože nevyšlo připojení expozice na Internet, budou zde představeny pouze některé projekty a pouze v off line verzi. Do této verze přichystáme Dětskou seznamku. Dalším projektem, který zde bude v off line verzi představen, bude Virtuální svět. Pak se zde půjde podívat na stránky internetstudia ICOK. Ve stánku ale bude k dispozici leták s nabídkami všech našich internetových projektů všetně www adres.

     Soutěž, která zde bude, bude probíhat ve vytvoření jednoduché HTML stránky, v které o sobě autor něco pokud možno vtipně sdělí. Nejde tak ani o nějaké osobní data - stačí nám jméno a věk, ale úkolem bude prozradit své zájmy na Internetu i mimo něj a úroveň svých zkušeností s Internetem. K dispozice zde sice nebudou nějaké extra super prostředky, ale bude zde Front Page Express, Wordpad a Notepad. Nejzdařilejší dílka pak umístíme na Internet.

     Každý soutěžící nám vyplní i průvodní lístek, kde bude údajů více. Soutěž se bude vyhodnocovat vždy každý den po 17. hodině. Pokud se vítěz nedostaví v závěru dne, bude mu cena zaslána poštou na uvedenou adresu nebo bude vyrozuměn telefonicky, aby si cenu vyzvedl.

     O co se bude soutěžit? Hlavní cenou bude vždy nějaký zajímavý film na videokazetě od firmy Davay, dalšími cenami budou permanentní vstupenky do internetstudia na určitý počet hodin zdarma. Vyhodnoceny budou vždy tři nejlepší stránky v každém dni.

     Internetstudio se připojuje k Bambiriádě tím, že v našem stánku si můžete vyzvednou kupón, který vás opravňuje v dny Bambirády k 50% slevě v našem internetstudiu ICOK. Tento kupón je ovšem nepřenosný a vztahuje se pouze na děti do 15 let. Budeme mít ale i kupón pro mládež do 18 let, kde bude sleva 25%. V období Bambiriády bude možno zakoupit se slevou i slevovou kartu, jejíž platnost bude ale omezena do konce prázdnin, tedy do 31. 8. 2001. Slevové karty je třeba si objednat den dopředu. Poslední šance objednávky slevové karty za zvýhodněnou cenu bude v neděli, pokud ji zákazník odebere do pondělí do 20 hodin.

     Náš magazín bude přinášet z Bambiriády pravidelné reportáže, takže o aktuálním dění budete informováni. Na každý den bude v soutěži jeden film a k němu kupón na 2 hodiny zdarma, což bude 1. cena. Jako druhá cena bude kupón na 10 hodin zdarma a jako 3. cena kupón na 5 hodin zdarma. Tato soutěž bude pouze pro děti do 15 let. Takže se na vás těšíme v našem stánku na Bambiriádě, která začíná ve čtvrtek 24. května od 9 hodin a končí v neděli 27. května v 18 hodin.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 20.05.2001
  • Článek zařazen do: Pozvánky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2384 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8271 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha