Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Soňa je čtvrtek 28.03.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Raketa - nový portál pro mládež

Portál Raketa dělá pro mládež firma SILCOM multimédia a je poměrně rozsáhlý. Najdete toho na něm opravdu hodně.

     Když přijdete na Raketu, tak doporučuju se nejdříve zaregistrovat. Pak máte přístup ke všem jejím funkcím, kterých tu je opravdu hodně.

     Začnu popisem chatu, který měl v době, kdy jsem si ho prohlížel osm místností. Bohužel to bylo v době, kdy zde byli jenom dva lidi zamčení v jedné místnosti, ostatní místnosti byly prázdné a chat byl příšerně pomalý. Pak se vše naštěstí rozeběhlo a na skok se tu oběvili i jiní lidi. Tak jsem zjistil, že tu jsou smjalíky. Je jich tu jenom deset, jsou hranaté a připadají mi divné. Z lidí, co sem chodí, se se mnou nikdo moc nebavil, až potom pozděj, kdy jsme se do chatu znova na chvíli vrátil. Tak jsem toho o chatu moc nezjistil. Má běžné správcovské funkce, které umožňují předat správcovství, vyhodit z místnosti, zamkout místnost a zakázat či povolit šeptání. Dá se tu nastavit čas obnovení, barva písma, kolik se má zobrazovat řádek a velikost písma. Nedostatkem je, že pokud zmáčknete Obnovit, opustíte místnost a dostanete se na úvodní stránku Rakety.

     V době, kdy jsem v chatu byl, tak tam každý chodil do místnosti jenom tak na minutu či dvě a nikdo neměl zájem si povídat. Možná je to večer lepší, nevím. Šel jsem radši zkoumat další části Rakety, protože chat mě moc nezaujal.

     Dál je tu magazín, kde se ve většině článků píše o sexu. Zajímavá je i nástěnka, kde je velké množství různých témat, v kterých lze diskutovat. V Tipech najdete různé recenze na hudbu, filmy, knihy, koncerty apod. Dále je tu seznamka, kde je vážné seznámení, sexy flirt a pojďme spolu. Každá z těchto rubrik má ještě podrubriky.

     Dále je tu poradna, která má někoilik témat: Problém s klukem, Problém s holkou, Sex, Problémy se sebou, Drogy, Kamarádi, Rodiče, Škola a Zdraví. Díval jsem se namátkou do tématu Rodiče a připadá mi, že vážný dotaz není ani jeden. Všichni si z toho dělají legraci. Ostatně na dotazy neodpovídá žádný odborník, ale sami účastníci. Takže Poradna mě taky moc nenadchla. Vážné dotazy jsou bohužel v menšině. Pak tu jsou sice i vážné dotazy, na které ale nejsou vážné odpovědi. Je to myslím škoda, není to ale problém autorů, ale uživatelů. Spíš si z toho dělají legraci.

     Pokud vás zajímalo, kdo na Raketu chodí, tak ve statistice dne, kdy jsem tam byl, jsem tam byl nejmladší. Dvěma nejstarším uživatelům bylo 26 let. Byl jsem tam ale před 17. hodinou, takže nás tam bylo zatím jenom jedenáct. Jinak ale celkově jsem tam našel uživatele i mladší. Je jich tam hodně, takže jsem to bral jenom namátkou a našel jsem devítiletého. Uživatele, který uvádí věk 0 let nepočítám. Nejstarší, na kterého jsme narazil, uvádí 81 let. Moc věruhodně to taky nevypadá. Navíc jeho čas strávený na Raketě je nulový, pouze se zaregistroval a odešel a na Raketu se už nevrátil. Na stoletou Andulku taky nevěřím. Uživatelů je tam hodně, ale někteří se jenom zaregistrovali a strávený čas mají do pěti minut.

     V soutěžích jsem našel jenom soutěž v tanci, která mě moc nezaujala. Pak tu jsou ankety, z nich některé jsou zajímavé, některé pro mě méně. Někoho ale zajímat samořejmě mohou. Jsem tu podruhé a jsou tu nové ankety, takže se o ně někdo stará.

     Pak jsem ještě našel burzu, která je jenom v horní liště. Dále je tu Echo, kterým se můžete spojit s právě přítomným kamarádem a pozvat ho třeba do chatu.

     Nakonec jsme zjistil, že celkem je na Raketě registrováno 2.773 lidí, z toho 1.284 holek a 1.489 kluků.Jinak má Raketa i svoji SMS bránu. Zkusím se tam podívat někdy večer, snad to bude lepší a bude tam víc lidí. V době mé návštěvy jich tam bylo 15. Většina lidí se ale připojuje až po 19. hodině.

  • Autor: Fencl Martin - Marťas
  • Datum publikace: 19.05.2001
  • Článek zařazen do: Zajímavé stránky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 4480 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8255 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha