Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Josef je úterý 19.03.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Cenová bomba v internetstudiu ICOK

Krátce před Velikonocemi vyhlásilo internetstudio cenový balíček pro děti, který znamenal výraznou slevu přes velikonoční svátky. Ještě než však mohla sleva nastat, objevil se nový ceník, který je pro děti do 15 let cenovou bombou.

      Ceny, které vyhlásilo Internetstudio na velikonoční svátky, zvýhodňovaly delší návštěvu už od dvou hodin. To byla dobrá varianta pro pět dní volna. Než však mohly tyto ceny vstoupit v platnost, dne 14. dubna vyhlásilo od rána internetstudio ceny nové. Ty jsou všeobecně levnější, pro děti do 15 let však jsou doslova fantastickou cenovou bombou.

     Ceník v internetstudiu je nyní rozdělen do třech kategorií. Nejlevnější je kategorie A, kam patří děti do 15 let. Tady se platí za jednorázovou hodinu 25,-- Kč. Ovšem už za dvě hodiny se neplatí 50,-- Kč, jak by jste čekali, ale pouze 48,-- Kč. Na třech hodinách už ušetříte 5,-- Kč, na 4 hodinách 7,-- Kč na při pěti hodinách 10,-- Kč. Pak jsou tu ještě předplatní karty, které jsou na 10 hodin za 200,-- Kč (1 hodina tedy stojí pouze 20,-- Kč), na 20 hodin za 390,-- Kč (1 hodina za 19,50 Kč) a na 50 hodin za 950,-- Kč (1 hodina za 19,-- Kč). To už jsou ceny, které ve srovnání s ostatními, kde se platí od 30,-- až do 90,-- Kč za hodinu, jsou ceny opravdu fantastické.

      Původní dětská kategorie je nyní jako kategorie B a je určena studentům a důchodcům. Ti platí za hodinu 40,-- Kč, za 2 hodiny 76,-- Kč, za 3 hodiny 110,-- Kč, za 4 hodiny 180,-- Kč a za 5 hodin 180,-- Kč (36,-- Kč/hod). Slevová karta na 10 hodin stojí 340,-- Kč, na 20 hodin 650,-- Kč a na 50 hodin 1.200,-- Kč.

     Levné ceny jsou zde i pro dospělé. Je přijde jedna hodina na 56,-- Kč, ale dvě hodiny už jenom na 110,-- Kč, 3 hodiny na 160,-- Kč, 4 hodiny na 213,-- Kč a 5 hodin na 265,-- Kč. Slevová karta pro dospělého na 10 hodin stojí 440,-- Kč, na 20 hodin 800,-- Kč a na 50 hodin 1.500,-- Kč, což je pouhých 30,-- Kč za hodinu.

     Pokud přijde dospělý s dítětem, vztahuje se na něj kategorie B. To je další velké cenové zvýhodnění. Slevy jsou též pro skupiny dětí, třeba pro oddíl či družinu. Vše se můžete dočíst na ceníku, který najdete na stránce internetstudia na adrese http://www.internetstudio.ekamarad.cz . Zde najdete též program akcí a kroužků, které internetstudio pro děti dělá.

     Za pozornost stojí další akce, která vám může umožnit serfování na Internetu zcela zdarma. Pokud se totiž v internetstudiu zaregistrujete, aniž by jste si museli kupovat slevovou kartu a přivedete další zájemce, kteří se též registrují, tak máte za jimi čerpané hodiny v internetstudiu kredit, za který tam pak můžete chodit zdarma. Za každé celé 2 hodiny získáte kredit 15 minut. Pokud tento váš kamarád přivede další kamarády, má z nich stejný kredit, ale vy ještě z těchto kamarádů máte další kredit z 2. úrovně ve výši 15 minut za celých 10 hodin. Budete-li dost schopní a máte-li dost kamarádů, můžete tak chodit do internetstudia zcela zadarmo. Vaše registrace je nutná z toho důvodu, že tento kredit je nepřenosný, nemůžete ho tedy prodat kamarádovi, ale zatím je časově neomezený. Tato akce sbírání kreditu trvá zatím do konce školního roku. Pravděpodobně bude ale prodloužena.

     Jediným malým mínusem je, že předplatní karty jsou teď časově omezeny. Ale doba jejich platnosti je myslím dostatečně dlouhá, takže to vlastně ani mínus není. Předplatní karty na 5 a 10 hodin platí jeden měsíc, předplatní karta na 20 hodin dva měsíce a předplatní karta na 50 hodin na půl roku. V období prázdnin se budou tyto platnosti prodlužovat, protože někdo třeba jede na celé prázdnin pryč. Individuálně je možno prodloužení platnosti např.i v případě dlouhodobé nemoci. Takže to časové omezení je spíše formální.

     Na zmíněné stránce najdete i ceník dalších služeb, včetně občerstvení. Ceny jsou velmi příznivé. Kde například seženou dospělí kafe za 6,-- Kč nebo 3 dl Sprite za 7,-- Kč? Diskety si zde můžete koupit už od 14,-- Kč za kus a nascannování obrázku zde stojí pouhých 5,-- Kč, zatímco jinde většinou stojí 10,-- Kč.

I spojení do internetstudia je velmi dobré, protože je kousek od metra Pražského povstání ve Viktorinově 8 v Praze 4.

  • Autor: Lorenc David
  • Datum publikace: 19.04.2001
  • Článek zařazen do: Volný čas
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2464 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8255 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha