Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Marcela je sobota 20.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

První sraz Fanklubu Majáků

Fanklub Majáků vznikl před necelým rokem. Zatím pořádal jen soutěže na Novinovníku, teď konečně spolu s Virtuálním oddílem informatiky pořádá první sraz.

     Fanklub Majáků pořádá 12. května svůj první sraz. Pořádá ho společně s Virtuálním oddílem informatiky, který má nad tímto srazem záštitu. Sraz se bude konat v internetstudiu ICOK ve Viktorinově 8 v Praze 4. Začínat bude od 10 hodin. Doufáme, že na sraz přijedou někteří z tvůrců Majáků, které budeme v těchto dnech zvát. Rádi bychom, aby svým fanouškům řekli něco ze zákulisí Majáků, něco, co se na normálních prezentacích neříká. A hlavně, aby fanoušci Majáků poznali i ty, kdo vlastně stojí za Majáky, ale nejsou vidět, tedy jejich přímé tvůrce. Rádi budeme, pokud přijdou všichni, tedy i ti, kteří dnes už dělají něco jiného, ale na Majácích mají kus své práce. Držte nám palce, aby se nám to povedlo.

     Program tedy bude začínat jakousi besedou o Majácích. Potom by měl být náš sraz rozšířen i na virtuální sraz, protože se jistě všichni nesejdeme. Ani to nebude možné z kapacitních důvodů. V internetstudiu je deset počítačů. Oficiální kapacita je pro dvacet účastníků, je zde ale rezerva pro členy fanklubu. Více jak třicet lidí se ale při nejlepší vůli do internetsudia nevejde. Navíc, někteří kamarádi z Majáků bydlí hodně daleko od Prahy. Proto plánujeme v 11 hodin založit místnost Fanklub a v ní chatovat s těmi, kdo se budou srazu chtít zúčastnit, ale nebudou moct přijet. Zúčastní se tedy aspoň virtuálně.

     Kolem poledne by měla být krátká přestávka, kdy bude možnost se najíst. Zájemcům můžeme přichystat občerstvení, ale bude to pouze studená kuchyně. Počítá se, že občerstvení bude stát 25,-- Kč, ale bude v hodnotě cca 50,-- Kč. Rovněž bude možnost mimopražským účastníkům proplatit část jízdného.

     Zhruba od 13 hodin by měla proběhnout soutěž o Internetu. Soutěží bude možná více. Hlavní cenou bude nějaký pěkný film na videokazetě od firmy Davay. V závěru srazu bude čas na volnou zábavu, takže kamarádi, kteří se znají jenom z Internetu, budou mít čas si mezi sebou popovídat.

     Účastnický poplatek srazu je 20,-- Kč. Bude se vybírat až na místě. Na sraz je třeba se dopředu přihlásit, to je možno udělat emailem na adresu fcmajaky@seznam.cz, kde napíšet jako předmět SRAZ a uvedete své jméno, přezdívku, věk a místo odkud jste. Budete-li chtít občerstvení za 25,-- Kč, je nutno to též do přihlášky uvést. Přihlášky posílejte co nejdříve. Přednostně budou přijímány přihlášky členů fanklubu, pokud dojdou nejpozději do 20. 4. 2001.

     Bude-li nás hodně, bude na odpoledne k dispozici ještě klubovna, která je asi o 200 metrů dál. Nejsou v ní sice počítače, ale na popovídání s kamarády bude dobrá. Samotný sraz bude končit v 16 hodin. Během odpoledne možná budou ještě i nějaké jiné další soutěže. Ty budou v režii Virtuálního oddílu a budou různé, třeba ani nemusí souviset s Internetem.

     Program srazu bude teda pestrý, věřím, že se nás sejde hodně a že se nám sraz bude líbit a budeme na něj dlouho vzpomínat.

  • Autor: Fencl Martin - Marťas
  • Datum publikace: 08.04.2001
  • Článek zařazen do: Pozvánky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2625 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0034 sec. | Aktuálně máme v databázi 8270 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha