Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Věroslav je sobota 27.07.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Letní tábory N.A.K.A.

Začalo jaro a co nevidět tu bude léto a s ním prázdniny. Přemýšlíte, kam s dětmi? Kam je poslat na tábor? Což to zkusit s Nakou.

     Sportovní, vodácká a tábornická agentuta N.A.K.A má rozsáhlé zkušenosti při pořádání akcí pro děti. Letos nabízí dětem a jejich rodičům dva turnusy letních táborů, které se konají v Benešově Hoře u Vimperka. První turnus začíná 1. 7. a končí 19. 7. Na něj hned navazuje druhý turnus, který začíná 19. 7. a končí 7. 8. 2001.

      Chcete vědět, co je to N.A.K.A? Námořní akademie klubu admirality. Co pro děti připravili za program? Nebude chybět celotáborová hra, děti se zúčastní námořnického maškarního bálu, budou mít i diskotéku, v programu bude i jízda na koních, samozřejmě se bude sportovat. Děti si budou moct vyzkoušet, jak se plaví vory, projdou vodáckým výcvikem na kánojích, budou lovit vrak. Děti si zde nebudou jen hrát, ale mnohému se i naučí. Naučit se na táboře angličtinu, se jistě hodí. Bojové umění se také určitě dětem může hodit a jistě je zaujme. No samozřejmostí je, že v průběhu tábora bude i táborák. Účastníci tábora získají certifikát a čepici Námořní akademie.

     Tábory jsou určeny pro děti od 6 do 15 let. Táborový program a režim je odlišen pro mladší i starší věkové skupiny a je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Letos děti budou spolupracovat při "vylovení vraku lodi na hladinu."

     Táborová základna Benešova Hora je umístěna v krásném prostředí jižních Čech, v šumavském podhůří, v malebném údolí Horského potoka pod Javorníkem, 4 Km od Vacova,nedaleko Vimperka. Ubytování je zajištěno ve 3-5 lůžkových chatičkách a ve 2-3-4 lůžkových pokojích v budově. Stravování probíhá 5x denně a děti budou mít možnost výběru z více jídel. Objekt má klubovny, volejbalové, basketbalové a fotbalové hřiště, ping-pongové stoly, tenisový kurt, malou posilovnu a dětské hřiště, koupání v přírodním jezírku a bazénu.

     V rámci táborového programu námořní akademie děti seznámí s prací kapitána, stewarda,námořníka, vodáka atd. a jak se dají tyto dovednosti a znalosti využít v dalším životě, a co má správný kluk a holka znát. A to při praktických činnostech, zábavnou formou, která provází děti na každém kroku jejich pobytu.

     Vedení tábora a vedoucí jsou velmi zkušení pracovníci s dětmi, mají certifikáty MŠMT a jsou sehraným týmem, který tento tábor pro velký zájem dětí znovu pořádá. Zákon Akademie č.1 zní "Ať děláš co děláš, nikdy nesmí chybět legrace."

     Cena pobytu na 19 dní je 4350,-Kč a je možno ji platit zálohově. V ceně je i pojištění a doprava.S ohledem na rozmanitost programu jde o dosti příznivou cenu, protže jak známo, výuka angličtiny je finančně náročná, stejně tak jako koně. V této ceně je i doprava na tábor a zpět, která je zajištěna vlastními autobusy z Prahy a je v ceně pobytu. Pokud přihlásíte - li spolu s vaším dítětem nové dítě, získá vaše dítě slevu z poukazu 200 Kč. Takže pokud si s sebou dítě vezme kamaráda, budete to mít levnější a dítě se bude ještě na táboře cítit lépe.

     Máte-li zájem, obraťte se na admirála Josefa Volka, kterého zastihnete na telefonu 02/2222 103 70 nebo 02/2222 103 72 nebo 0604/695 990. Můžete též emailovat na lqz.praha@iol.cz. Agentura sídlí v centru Prahy v Žitné 45 v prostorách firmy LQZ. Více najdete na jejich www stránkách, které jsou zatím ve výstavbě, ale už jsou zde podrobné onformace o táboře a je zde k dispozici i závazná přihláška.

  • Autor: Novák Miloslav - Mlsoun
  • Datum publikace: 05.04.2001
  • Článek zařazen do: Pozvánky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2870 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8369 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha