Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Věroslav je sobota 27.07.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Rady pro postavy - Barbarian Diablo II

Jak jistě víte super "gameska" Diablo II zachvátila celý svět. Sice její sláva už není na samotném vrcholu, ale přesto ji ještě spousta pařanů hraje.Tímto článkem bych vás chtěl obeznámit s Barbarem-jeho stylem boje a zkušenostmi, které jsem nabral při hraní za něj.

     Barbarian je velice zajímavá postava, i když ze všech postav v D2 asi nejméně "nová". Je jasné, že barbar nebude pobíhat po vyprahlých pláních pekla s lukem.Veliká výhoda barbara je, že může nosit dvě jednoruční zbraně najednou, což zvyšuje jeho zranitelnost, avšak také mu to poskytne mnohem rychlejší útoky. Ovšem můžete si také zvolit jinou cestu např. kopí, obouruční meč, meč a štít...

     Variací je pochopitelně mnoho. Záleží jen na vás, kudy se vydáte vy. (Všechny cesty, ale vedou stejně - navštívení Diablových vnitřostí).

     Podle toho jakou zbraň a styl boje si zvolíte, poté rozdělujete své skill pointy neboli dovednostní body. Jistě, že když si vyberete obouruční sekeru, nebudete cpát "skilly" do dovednosti Frenzy, která zrychluje sekání se dvoumi zbraněmi. Taktika každého barbárka, ať už začátečníka nebo experta, je jasná - naběhnout střemhlav do boje a všechny mile přivítat svými nabroušenými meči...

     Avšak proti větší přisile s bosem, kterou byste nezmákli na jeden zátah, doporučuji nejdříve vykouzlit Town portal, který vám zaručí, že na místo se budete v případě, že vás zabijí, moci vrátit.Také je dobré, když peníze, které už se vám nevejdou do truhly, vyhodíte na zem, poněvadž když umřete, o peníze nepřijdete. Je-li vše připraveno na tuhý boj, radím nejprve zamordovat "obyčejné" neboli neunikátní příšery. Pokud už unikát zůstane sám můžete ho v klidu zabít. (Obvykle už to jde.) V horším případě on zabije vás a vy si musíte dojít portálem pro věci anebo uložit hru a vaše mrtvola se objeví ve městě, to ovšem musíte vše dělat znovu.

     Už jsem zde nakousl problematiku dovednostních bodů. Je to opravdu velice zapeklité, protože záleží i na tom, jestli chcete hrát přes Internet. Barbarovy schopnosti se dělí do tří skupin Warcries, což jsou masérské pokřiky. Tyto pokřiky využijete nejlépe v partě, ale to jen, když hrajete přes Net, jinak nemá moc smysl do nich investovat své body.V této skupině ovšem najdete zajímavou věc "Find potion". Díky této schopnosti budete moci vytahovat z mrtvých těl léčivé lektvary. Tuhle věcičku bych nepodceňoval, velice se to hodí.

     Další skupinou je Combat Masteries. Tato skupina dovedností hodně předurčuje váš styl boje. Můžete si zde zvolit specializaci na konkrétní druh zbraní (sekery,meče...). Také zde jsou velmi přitažlivé dovednosti "Iron skin" a "Natural resistance". Obě tyto dovednosti vám jistým způsobem zvyšují odolnost. Iron skin zvyšuje defense - obrané číslo, od kterého se odvíjí procentuální úspěšnost zásahu vašich nepřátel do vás. Natural resistance zas zvyšuje odolnost vůči živlům (chlad,oheň, jed, blesk).

     Combat skills je třetí skupinou, v níž si vybíráte styl boje obouruč nebo dvě zbraně. Pokud tíhnete více ke dvěma zbraním, doporučuji zde již zmiňované "Frenzy". Jestli se vám ovšem zamlouvá více hra s jednou zbraní, můžete své skilly rozdělit třeba do "Bash"-tvrdá rána (pro začátek), "Stun"- omráčení nebo "Concentrate" - koncentrované údery.V Combat skills jsou také dovednosti určené pro oba styly boje, např. úžasný Leap attack. Ten vás elegantně přenese skokem přes horu nepřátel a ještě jednoho z nich můžete skalpovat. Krásné,že?! Asi nejlepší vlastností barbara je "Whirlwind". Toto "tornádo" může naráz zabít opravdu hodně nepřátel.Váš barbar se začne točit jako vzdušný vír a vše, co se mu připlete do cesty, je rozmetáno po okolí. Obávaná barbaří zbraň.

     Určitě jste poznali, že primární vlastnost barbara je síla. Ta vám umožní nosit skvělé brnění a dobré zbraně. Vitalita, díky níž nechcípnete za 5 vteřin. Pro rychlé údery dexterita, která také zvýší vaši defens. Nepodceňoval bych ani energii, z níž se odvíjí zásoba many. I když mana je spíše výsadou kouzelníků, barbar by bez ni neudělal (česky řečeno) ani prd .Tuto esenci totiž odčerpává téměř každá barbarova schopnost.

     Máte-li chuť podívejte na oficiální stránky o D2 www.blizzard.com .Zdraví Barbarian "Rasan" lvl 39.

  • Autor: Diatkovski Michal - Rasan
  • Datum publikace: 18.02.2001
  • Článek zařazen do: Software
  • Počet komentářů ke článku: 1
  • Článek si přečetlo 5516 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0032 sec. | Aktuálně máme v databázi 8369 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha