Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Soňa je čtvrtek 28.03.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Pozvánka na oslavu Galénových narozenin v Jindřichově Hradci

Protože Galén má mnoho přátel, konají se oslavy jeho narozenin celkem tři. Ta první již proběhla na PONSu v Ostravě v sobotu 2. 10. Druhá proběhne v Praze tuto neděli a na třetí do Jindřichova Hradce vás zvou pořadatelé z Duhy.

      Dovolte nám abychom vás tímto článkem pozvali a  informovali o všem co můžete očekávat, případně co budeme potřebovat pro vaši účast na slavnostním, přesto především přátelském, posezení, které se koná (pořádá) pod patronací naší organizace Duha- sdružení dětí na mládeže, k příležitosti oslavy krásných osmdesátých narozenin Jana Galena Šimáně.

     Předpokládáme, že pozvání přijmou přátelé Galena, kteří si budou mít co říci, zavzpomínají na společné prožitky a svoji účastí, možná i malou pozorností, přispějí k neformálnímu přátelskému setkání s oslavencem.

     Místo konání : TZ DDM Jindřichův Hradec Radíkov u Českého Rudolce

     Termín: 16. - 17.10. 2004 /sobota, neděle/

     Zahájení: předpokládáme v 15.00 hod. v so 16.10.

Doprava: bude zajištěna kyvadlová doprava od Žst. Jindřichův Hradec
15.10.    v 19.30 a ve 22.30 hod
16.10.    v 9.00, 11.00, 13.00 , 15.00, 17.00, 19.00 hod.
17.10. v 8.00, 11.00 hod. z TZ do JH

     Plánek a popis místa:
všechny cesty vedou do Jindřichova Hradce. Žst. A BUS nádraží jsou od sebe vzdáleny 100 m. Kyvadlová doprava na TZ a zpět je zajištěna malým autobusem označeným DDM JH, jeho stanoviště bude před budovou Žst.

      Účastníci, kteří pojedou koňmo, se budou orientovat na větší obec Český Rudolec. Ukazatele jsou mezi městečky Dačice a Kunžak. Z Českého Rudolce u ZŠ je dopravní značení směr D.Radíkov, projedete Radíkovem a na konci vsi (má 20 čísel) odbočka doprava, po pádesáti metrech areál TZ.

     Ubytování:

     Hlavní zděná budova 36 míst pokoje po čtyřech, vytápěné chatky 20 míst po čtyřech. Jsou možné přistýlky. V případě, že si uděláte výpravu s dětmi, je možné zajistit ubytování v ZŠ v Č.Rudolci, vzdáleném 4 km od Radíkova, to samozřejmě předpokládá vlastní spacák a karimatku

      Organizační záležitosti:

     Pro případné promítání filmů a kazet je technika zajištěna, všechny dobře míněné připomínky a náměty pro setkání s Galenem zasílejte nebo telefonujte na níže uvedené organizátory

     Stravování:
sobota - oběd, večeře
neděle- snídaně

     v průběhu sobotního odpoledne se bude opékat selátko

     Přihlášky: do 11.10. 2004 na adresu:
Jaroslav Říha, Koordinátor základních článků
Duha, sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi
Senovážné nám. 24
116 47 Praha 1
telefon a fax 234 621 374, 234 621 375,
e.mail: riha@duha.cz

     Zápisné:

200,- Kč pro zvané i příchozí, bude předáno při prezentaci na TZ

NEBUDEME proplácet cestovné.

      Poznámka:
Organizátoři se omlouvají, že se z důvodů věkových a tím daných objektivních důvodů může velmi snadno přihodit, že pozvánky se nedostanou k rukám pamětníků Galenových životních poutí.

     Naší snahou bylo a je oslovit přátele a členy Duhy, kteří mají ke Galenovi vztah. Mohlo se stát, že jsme nedopatřením na někoho zapomněli. Věřte nám prosím, že to rozhodně není úmyslně. Proto se nebráníme myšlence, že se setkání s Galenem mohou účastnit i příchozí.

     Předpokládáme, že ti z vás, kteří obdrží pozvánku, budou tuto informaci šířit dále a nic nebrání přátelům Galena v účasti na oslavě jeho krásných narozenin.

     Přejeme Vám krásný podzim,
Za kancelář
Jaroslav Říha,
Koordinátor základních článků

  • Autor: Redakční poštou
  • Datum publikace: 07.10.2004
  • Článek zařazen do: Pozvánky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 11818 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8255 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha