Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Marek je čtvrtek 25.04.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Zábava.cz

Říká se, že humor je koření života. Proto mojí pozornosti nemohly uniknout stránky Zábava.cz, které jsou plné vtipů a dalších zajímavostí.

     Na serveru Zabava.cz je veliká on line databáze vtipů. Když jsem se tam včera díval, bylo jich tam přes 2.500. Server poskytuje nejrůznější služby, takže je schopen vám zasílat vtipy i pomocí SMS zpráv na mobilní telefon. Jednotlivé vtipy tu jsou rozděleny do několika kategorií, takže si můžete vybrat i ty vtipy, které vás zajímají - třeba o škole, o ženách apod.
     Znáte-li hodně vtipů a chcete-li si trochu přivydělat, máte možnost. Do on line systému můžete sami přidávat vtipy a získáte za to symbolickou odměnu 1,-- Kč za jeden originální vtip. Výplata vám bude zaslána, jakmile budeme mít na svém kontě alespoň 100,-- Kč a to na bankovní účet, který uvedete při registraci.
     Autoři připravují i chat. Ten v tuto chvíli běží ve zkušební verzi. Moc lidí v něm zatím není, když jsem tam šel, byl jsem tam sám. Při hovoru můžete šeptat, jako v klasických chatech nebo mluvit ke všem. Máte možnost někomu říct i důležitou zprávu, která se zobrazí červeně, takže ji nelze mezi černými zprávami přehlédnout. Můžete si zde i založit místnost, která je zde nazývána komnata. Komnata zde zůstane i po té, co ji všichni opustí. Jestli zde bude po určitou dobu nebo se po čase sama odmaže, nevím, neměl jsem čas to vyzkoušet a žádný komentář jsem k tomu nenašel.
     Chat je opravdu ve zkušebním provozu, o čemž svědčí i to, že po opuštění místnosti, kde už nikdo nezbyl, se mi do ní nepodařilo vrátit. Mohlo to být ale způsobeno i nespolehlivostí serveru, na kterém se Zábava.cz nachází. Vzápětí na to, byl totiž nedostupný a asi 30 minut se na něj nedalo přihlásit. Už jsem myslel, že ani svoji prohlídku nedokončím a nebudu mít dnes o čem psát. Je škoda, že tak zajímavý nápad, je na tak nespolehlivém serveru. Možná to ale taky mohl být ojedinělý výpadek, moc často jsem zatím na Zábavě nebyl.
     Jsou zde i celkem vážné odkazy na celkem vážné stránky. Jeden z nich je na Psa.cz, kde nabízejí webhosting za 200,-- Kč měsíčně. Viktor Bílek, majitel WebMagu s Psem ale dobré zkušenosti nemá. Asi před třemi dny na moji žádost o rozhovor o WebMagu mi přišla tato odpověď: "Webmag uz neexistuje. Muze za to nejhorsi webhostingova, firma co jsem kdy videl www.pes.cz Uplne katastrofa blizici se zblazneni s ni spolupracovat :(( ". Pokud tedy běží i Zábava.cz na Psovi, byl by ten výpadek a nespolehlivost vysvětlena.
     Dále mě zaujaly odkazy na Dlužníky, kde je uveřejněno velké množstrví dlužníků. Většina z nich dluží řádově tisíce korun, někteří ale i víc - desítky či stovky tisíc a občas někdo i milióny, ale to jsou spíš vyjímky.
     Se Zábavy se můžete dostat i na horoskopy a asi na deset dalších odkazů, na které jsem se nedíval, ale vás možná zaujmou. Na serveru Zabava.cz je zajímavých a zábavnách věcí hodně, proto vám můžu doporučit, se tam podívat. Určitě vás tam něco zaujme a pobaví.

  • Autor: Fencl Martin - Marťas
  • Datum publikace: 28.10.2000
  • Článek zařazen do: Zajímavé stránky
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2809 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0031 sec. | Aktuálně máme v databázi 8271 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha